مصرف زیاد شکر با ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان در ارتباط است



قم- ایرنا- کارشناس مرکز بهداشت قم گفت: عادت کردن ذائقه به مصرف مواد شیرین از جمله شکر که به‌طورمعمول از دوران کودکی شروع می‌شود، عوارض متعددی نظیر اضافه‌وزن، چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان را به دنبال دارد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

واحدهای مسکونی سایت ۱۷ هکتاری نهضت ملی در قم سال آینده تحویل می‌شود

قم – ایرنا – مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم گفت:‌ تمامی واحدهای سایت ۱۷ …