به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه عصر امروز، ۲۳ اردیبهشت در دیدار سفیر کشورمان در غنا ضمن خوشامدگویی به معرفی جامعةالمصطفی العالمیه و تشریح فعالیتهای علمی و فرهنگی این دانشگاه بینالمللی پرداخت.
وی اظهار کرد: المصطفی را میتوان بخش بینالمللی حوزههای علمیه برشمرد که پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با اشتیاق روزافزون غیرایرانیان شکل گرفته است.
وی به فرایندهای توسعه جامعةالمصطفی از ابتدای انقلاب تاکنون اشاره و خاطرنشان کرد: این نهاد علمی و آموزشی بینالمللی از تلفیق دو مجموعه مرکز جهانی علوم اسلامی و سازمان حوزهها و مدارس علمیه خارج از کشور ایجاد شده و رشتهها و مدارک علمی این مرکز مورد تأیید وزارت علوم است.
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه، اهمیت اعتبار مدارک علمی جامعةالمصطفی در گستره جهانی را مورد توجه قرار داد و افزود: براساس طرح تحول آموزشی، با توسعه رشتهها برآنیم تا ۴۰۰ رشته/ مقطع را در حوزههای دانشی «علوم اسلامی»، «علوم انسانی» و «زبان و فرهنگشناسی» با همه گرایشها و زیرشاخههای متعدد بهعنوان برجستهترین حوزههای دانشی جامعةالمصطفی اجرایی کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود توسعه زبان و ادبیات فارسی را از دیگر فعالیتهای منحصر بهفرد المصطفی توصیف کرد و گفت: دانشپژوهان پس از گذراندن دورههای فشرده زبانی، وارد رشتههای تخصصی حوزههای دانشی المصطفی میشوند. در سایهسار فعالیتهای علمی جامعةالمصطفی، چند صد هزار نفر از غیرایرانیان با زبان و ادبیات فارسی آشنا شدهاند.
حجتالاسلام عباسی بر اهمیت توسعه سرمایهگذاریها در حوزههای مهارتآموزی و توانمندسازیهای تخصصی اشاره و تصریح کرد: جامعةالمصطفی در قالب مؤسسه بیان به عنوان مجموعه ارائهدهنده دانشهای مهارتی، بستههای آموزشی متعددی برای توانمندسازی و ارتقای مهارتهای تخصصی دانشپژوهان راهاندازی کرده است.
وی، همچنین از آمادگی جامعةالمصطفی العالمیه برای توسعه همکاریهای علمی و دانشی با مراکز علمی کشور غنا خبر داد.
در ادامه نیز، بیژن گرامی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در آکرا ضمن ابراز خرسندی از دیدار با رئیس جامعةالمصطفی، خدمات علمی و فرهنگی جامعةالمصطفی را در راستای گفتمان انقلاب اسلامی و شایسته تقدیر دانست و از آمادگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در غنا برای افزایش همکاریهای دوجانبه خبر داد.
انتهای پیام
منبع