ثبت جهانی "نظام انجیر استهبان" در مرحله نهایی قرار گرفت



تهران- ایرنا- رییس موسسه پژوهش‌های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه فرآیند ثبت انجیر استهبان به عنوان چهارمین نظام میراثی کشاورزی مهم جهانی در ایران از چند سال گذشته در دست اقدام است، گفت: آخرین مرحله این فرآیند در کشور با حضور قائم مقام گروه مشاوران علمی دبیرخانه جیاس فائو به صورت میدانی انجام می‌شود.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

مدارس فارس آماده پذیرش ۴۰ هزار مهمان نوروزی هستند

شیراز – ایرنا – رییس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش فارس …