چند خبر از حوزه شهرداری تهران

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از شهرداری منطقه ۱۸، پرویز سروری با همراهی یعقوب هوشیار شهردار این منطقه از طرح‌های در حال ساخت منطقه ۱۸ از جمله احداث بزرگراه شهید بروجردی، باغ راه حضرت فاطمه (س) شن چاله ها و بلوار بهار بازدید کرد و سپس در نشستی با حضور شهردار معاونین و معتمدین محلی به بررسی موضوعات و مباحث طرح شده پرداخت.

نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران با تحسین اقدامات صورت گرفته در جهت پیشرفت چشمگیر طرح‌های این منطقه در دوره مدیریت شهری جدید یادآور شد: مردم کار خوب را می بینند و ما نیز عزم را جزم کردیم تا جریان انقلاب را نشان بدهیم. نگاه مردم و معتمدین به ظرفیت ها نگاهی است که می تواند برای بستر سازی اقدامات موثر و مفید باشد.

سروری در خصوص بازدید و نشست های تخصصی که در منطقه صورت می گیرد اظهار داشت: این نشست ها باعث می شود که برنامه های ذهنی به برنامه های متنی تبدیل شود و نیاز واقعی مردم را متوجه بشویم و باید تلاش بکنیم که این نیازهای مردم را به بهترین نحو انجام دهیم.

وی همچنین در خصوص شهر سازی و روند ساخت وساز در محلات مختلف شهر نیز گفت: باید شهرسازی شهر دوباره زنده شود و این نگاه مستلزم این است که با مردم دست به دست هم بدهیم تا پیرو تصمیمات دولت در روند ساخت مسکن و تامین سرپناه به نتیجه خوب و درست برسیم.

یعقوب هوشیار شهردار منطقه ۱۸ نیز در خصوص پروژه ۷۶ متری شهید بروجردی و پروژه بهار اظهار داشت: با پیگیری‌ها و ارائه گزارشات و برقراری جلسات پی در پی، تمام سعی و توان خود را گذاشته ایم تا هرچه زودتر این پروژه بزرگراهی که مسیر جاده ای جاده ساوه را به اتوبان یادگار امام (ره) متصل می کند را افتتاح کنیم.

شهردار منطقه ۱۸ همچنین در ادامه از بودجه تخصیص یافته به پروژه باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) که فاز اول به اتمام رسیده خبر داد و گفت: با بازدید شهردار تهران از پروژه باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) امیدواریم در سال ۱۴۰۱ فاز دوم این پروژه به بهره برداری برسد و در خصوص شن چاله ها (فربت) طرح هایی را ارائه داده ایم که این تهدید بزرگ جنوب غرب تهران را به فرصتی با آورده ای بالا برای شهرداری و مردم منطقه ۱۸ تبدیل کنیم.

وی در خصوص کارگاه تعمیرات مبلمان شهری که در فاز اول به بازسازی و تعمیر مخازن فرسوده و از رده خارج در جهت صرف هزینه و صرفه جویی در تامین تهیه مخزن دارد اشاره کرد و افزود: در فاز دوم تعمیرات نیمکت و مبلمان شهری را خواهیم داشت و با تامین و جایگزین کردن تعداد قابل توجهی مخزن زباله جدید موضوع مخازن زباله فرسوده در منطقه ۱۸ از مرحله بحران خارج می شود.

تلاش برای افتتاح حداکثری ایستگاه‌های باقی‌مانده خط ۶ مترو در سال ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت مترو تهران نیز به اتفاق هیات همراه، از ایستگاه‌های باقی مانده جهت افتتاح در بخش‌های شمالی، میانی و جنوبی خط ۶ مترو بازدید به عمل آورد؛ طی این بازدید هفت ساعته ۲۰ کیلومتر از مسیر خط ۶ مورد پیمایش قرار گرفت.

مسعود درستی در جریان بازدید از ایستگاه‌های در حال تکمیل خط ۶ بر لزوم تسریع در تجهیز این ایستگاه‌ها به تاسیسات مورد نیاز جهت افتتاح حداکثری آنها در سال ۱۴۰۱ تاکید کرد: این امر در حالی مدنظر قرار گرفته که تعداد قابل توجهی از ایستگاه‌های باقی مانده خط ۶ به لحاظ عملیات ساختمانی، پیشرفت فیزیکی بالایی دارند اما از حیث تجهیزات هنوز در شرایط متناسب با عملیات سازه‌ای نیست.

وی در پایان بازدید صورت گرفته از ایستگاه‌های در حال ساخت خط ۶ مترو تهران، با تقدیر از پیمانکاران و مشاوران فعال در این خط بابت تلاش‌های صورت گرفته در شرایط اقتصادی سخت کشور، با بیان آنکه مناطق غربی تهران نسبت به شرق پایتخت از تعداد ایستگاه های مترو کمتری برخوردار است، خواستار اهتمام بیش از پیش دست‌اندرکاران اجرایی مربوطه به منظور تکمیل و به نتیجه رساندن زحمات صورت گرفته بود تا شهروندان بتوانند هرچه سریعتر از امکانات شبکه حمل و نقل ریلی پایتخت در نقاط بیشتری بهره مند شود.

مدیرعامل شرکت مترو تهران استفاده از روش‌های تأمین مالی متنوع جهت تکمیل پروژه‌های جاری شبکه مترو را امری اجتناب ناپذیر دانست و اظهار امیدواری کرد با تخصیص منابع مالی لازم که متناسب با پیشرفت عملیات اجرایی ایستگاه‌های باقی‌مانده در خط ۶ باشد، سال آینده ایستگاه‌های متعدد به همراه پست‌های برق مورد نیاز این خط به بهره‌برداری برسند.

 خط ۶ مترو تهران (غیر از بخش توسعه جنوبی در محدوده شهرری) دارای ۲۷ ایستگاه مصوب است که تاکنون ۱۳ ایستگاه آن به بهره‌برداری رسیده و تلاش برای افتتاح ۱۴ ایستگاه باقی مانده در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ ادامه دارد. در بازدید صورت گرفته، ایستگاه‌های متعددی از قبیل شهدای کن، شهران، کارگر، پارک لاله، میدان حضرت ولیعصر (عج)، بهار شیراز و سرباز مورد بررسی میدانی قرار گرفت.

بهره برداری از پست برق کیانشهر و همچنین دپو و پارکینگ دولت آباد، از دیگر برنامه‌های دارای اولویت خط ۶ مترو محسوب می‌شود تا بهره‌وری از ایستگاه‌های موجود و ایستگاه‌های در حال تکمیل به حداکثر میزان خود برسد.

پرتقال و سیب در میادین میوه و تره بار ۴۰ درصد ارزان‌تر از سطح شهر است

روابط عمومی شهرداری تهران اعلام کرد: در حال حاضر، هر کیلوگرم پرتقال تامسون شمال (دستچین) با قیمت ۱۰ هزار و ۹۰۰ تومان (۴۰ درصد زیر میانگین قیمت سطح شهر) و سیب قرمز (دستچین) با قیمت ۱۲ هزار و ۲۰۰ تومان (۴۲ درصد زیر میانگین قیمت سطح شهر) در میادین میوه و تره بار به فروش می‌رسد.

در حال حاضر خرید هشت کیلوگرم انواع پرتقال، سیب و نارنگی در میادین میوه و تره بار با مبلغ ۹۹ هزار و ۶۰۰ تومان امکان‌پذیر است در صورتی که برای خرید همین میزان میوه در سطح شهر باید به طور متوسط مبلغ ۱۶۸ هزار تومان هزینه شود.

 هشت کیلوگرم محصولی که با مبلغ ۹۹ هزار و ۶۰۰ تومان می‌توان از میادین خریداری کرد، شامل پرتقال تامسون شمال با قیمت ۱۰ هزار و ۹۰۰ تومان، پرتقال رسمی جنوب با قیمت ۱۰ هزار و ۳۰۰ تومان، پرتقال توسُرخ با قیمت ۱۴ هزار و ۲۰۰ تومان، پرتقال والنسیا با قیمت ۱۱ هزار و ۸۰۰ تومان، سیب زرد با قیمت ۱۴ هزار و ۲۰۰ تومان، سیب قرمز با قیمت ۱۲ هزار و ۲۰۰ تومان، نارنگی جنوب با قیمت ۱۳ هزار تومان و نارنگی شمال با قیمت ۱۳ هزار تومان است.

این در شرایطی است که برای خرید همین هشت کیلوگرم میوه در سطح شهر باید بطور متوسط مبلغ ۱۶۸ هزار تومان هزینه شده و به صورت میانگین هر کیلوگرم پرتقال تامسون شمال را ۱۸ هزار تومان، پرتقال رسمی جنوب را ۱۷ هزار تومان، پرتقال توسُرخ را ۲۴ هزار تومان، پرتقال والنسیا را ۲۰ هزار تومان، سیب زرد را ۲۴ هزار تومان، سیب قرمز را ۲۱ هزار تومان، نارنگی جنوب را ۲۲ هزار تومان و نارنگی شمال را ۲۲ هزار تومان خریداری کرد.

احیای قنات سلیمانیه در منطقه ۱۳  

شهردار منطقه ۱۳ نیز از اتمام عملیات مرمت و بازسازی قنات سلیمانیه در خیابان ۲.۳۱ نیروی هوایی خبر داد.

محمد هادی علی احمدی ، از قنات ها به عنوان میراث بر جای مانده از گذشتگان نام برد و افزود : قنات ها علاوه بر آنکه به دلیل پیشینه تاریخی ارزشمندشان در زمره میراث ملی ایران قرار دارند، به جهت سازگاری با محیط طبیعی نیز رکن اصلی برای سلامت سرزمین به حساب می آیند.

وی با بیان  اینکه با توجه به مزیت های مسلم قنات در سازگاری با طبیعت، لازم است به حفظ آنچه از گذشتگان رایگان به دست ما رسیده، اقدام کنیم، افزود:از این رو حمایت و حفاظت از قنوات باید در اولویت قرار گیرد،   در این راستا، بازسازی و احیای قنات سلیمانیه در خیابان  ۲.۳۱ نیروی هوایی اداره مسیل ها و قنوات منطقه ۱۳ به اتمام رسید.  

شهردار منطقه ۱۳ با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای شناسایی دقیق مسیر قنات، حفر آب بند، نصب میله و ایجاد کوره اظهار داشت :این طرح در آبیاری فضای سبز با توجه به کمبود منابع آبی موثر بوده  و در حال حاضر این طرح  به سمت خیابان ۳/۳۲  نیروی هوایی پیشروی کرده است وحفر میله ای به طول ۲۵ متر در خیابان سوم نبش ۳۲/۳ در حال انجام است.

وی ادامه داد : قنات یا کاریز سازه ای متشکل از چاه های متوالی است که به وسیله مجرایی زیر زمینی به هم می پیوندند. جریان آب قنات از درون این مجرای زیر زمینی عبور می کند و در نهایت به سطح زمین می رسد.

چند خبر از حوزه شهرداری تهران

منطقه ۱۹ با کاشت بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ اصله درختچه سبزتر شد

شهردار منطقه ۱۹ از توسعه عرصه سبز این منطقه با کاشت بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ اصله درختچه در قطعات فضای سبز معابر، جنگل‌کاری ها و بوستان ها خبر داد.

مهدی هدایت با اشاره به کاشت گونه های متناسب با اقلیم شهر تهران با هدف تعدیل هوای آن و زیباتر شدن معابر در آستانه فصل بهار گفت: در همین راستا علاوه بر کاشت ۳۵۵۰ درختچه، ۲۳۳۰ اصله درخت نیز در قطعات فضای سبز محدوده این منطقه با نهال غالب کاج، اقاقیا، زبان گنجشک و زیتون تلخ طی ماه گذشته کاشته شد.

وی در ادامه به برنامه کاشت نهال رایگان در باغچه منازل شهروندان اشاره کرد و افزود: در همین راستا تاکنون ۱۴۷ نهال رایگان از طریق ثبت پیام شهروندان در سامانه ۱۳۷ و مراجعه به آدرس اعلام شده در باغچه ها کاشته شده است.

شهردار منطقه ۱۹ همچنین به پیشرفت ۹۵ درصدی عملیات بهزراعی فضای منطقه پرداخت و افزود: این اقدام با هدف تقویت رشد درختان و نشاط بخشی به طبیعت این محدوده در قالب ترمیم تشتک در بیش از۴۵۰ هزار اصله درخت، اجرای ۹۵۰ هزار مترمربع کندوکوب و بیش از ۱۰۰ هزارمتر مربع مرمت انهار به اتمام رسیده است.

وی همچنین با اشاره به اتمام فعالیت هرس درختان توت و نارون از ابتدای آذرماه تاکنون اظهار کرد: عملیات هرس در راستای سهولت تردد عابرین و خودروها، حذف شاخه های بیمار و زیباسازی منظر شهری در نزدیک به ۴۵ هزار اصله درخت با رعایت اصول لازم و مطابق دستورالعمل سازمان پارک ها، همراه با نظارت کامل کارشناس مرکز تام برای توجه به نکات ایمنی توسط کارگران و حفظ اصول بهداشتی و سلامت درختان، در کلیه بوستان ها، لچکی ها، بزرگراه ها و معابر اصلی منطقه اجرا شد.

این مسئول یکی از اقدامات اساسی دیگر برای بهبود رشد درختان را کودپاشی آن ها اعلام و بیان کرد: به همین منظور بیش از ۱۷ تن کود غنی شده گرانوله که جایگزین کودهای شیمیایی شده است، برای تقویت فضای سبز  پارک ها و جنگل کاری منطقه مصرف شد.

هدایت خاطرنشان کرد: عملیات باندینگ و روغن پاشی درختان در روزهای آینده آغاز و تا پایان سال جاری برای بیش از ۱۰ هزار اصله درخت به انجام خواهد رسید.

ارائه خدمات درمانی رایگان در منطقه ۹

دومین نشست طرح توانمند سازی و تحول اجتماع محور محلات کم برخوردار منطقه ۹ با حضور شهردار منطقه، معاون امور اجتماعی و فرهنگی، مدیران و نمایندگان دستگاه های اجرایی منطقه٩ از جمله هلال احمر، بهزیستی، آموزش و پرورش، مرکز بهداشت غرب، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و امور مساجد برگزار شد.

شهردار منطقه ۹ با اعلام این خبر گفت: در اجرا ی طرح تحول اجتماع محور محلات کم برخوردار، تعامل همه جانبه دستگاه های اجرایی حائز اهمیت است که اولین و مهم ترین قدم در این راستا هماهنگی به منظور اطلاعات بروز، کامل و تجمیع داده های جمع آوری شده در خصوص شناسایی وثبت نیازمندان منطقه با یکدیگر خواهد بود.

محمد جواد خسروی افزود: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب برحمایت از نیازمندان، باید هرچه سریع تر نسبت به اجرای این طرح در راستای حمایت از نیازمندان و خانواده های بی بضاعت اقدام شود که این امر مستلزم این است که تمام دستگاه ها با همکاری مساجد، بسیج منطقه و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و سرای محلات به طور جدی نسبت به تکمیل بانک اطلاعاتی نیازمندان شناسایی شده منطقه و یکپارچه سازی آن اقدام کنند.

وی به نقش موثر تبلیغات و اطلاع رسانی در سرای محلات و منطقه نسبت به نیازمندانی که شناسایی نشده اند و یا از بیمه سلامت برخوردار نیستند و تشکیل پرونده الکترونیک اشاره و عنوان کرد: تعیین یک بیمارستان در هر محله به عنوان بیمارستان معین برای هماهنگی در پذیرش و درمان بیماران نیازمند کمک شایانی در این امر خواهد کرد.

شهردار منطقه ۹ ادامه داد: امید است تا بتوان هرچه سریع تر نسبت به رفع مشکلات درمانی نیازمندان بی بضاعت منطقه گامی موثر برداشت.

وی همچنین نسبت به برگزاری جلسه اضطراری نماینده امور مساجد منطقه ۹ با هلال احمر، کمیته امداد و بهزیستی در ارتباط با اشتراک گذاری لیست نیازمندان ثبت شده هر دستگاه و غربالگری نهایی آن تاکید کرد.

در این جلسه درباره بیمه سلامت نیازمندان منطقه و بیمه تکمیلی نیازمندان شناسایی شده که دارای بیمار و فرزند معلول در خانواده هستند و پرداخت هزینه های گزاف بیمارستان و خدمات درمانی و دارویی به طور جدی بحث و تبادل نظر شد تا قبل از مراجعه بیمار نیازمند به مراکز درمانی، مشکل پرداخت هزینه مرتفع و استفاده از خدمات درمانی به صورت رایگان انجام شود.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

اداره برق مشترکانی که از ماینر استفاده می‌کنند را شناسایی کند

به گزارش ایرنا از قوه قضاییه، علی القاصی مهر به همراه علی صالحی دادستان تهران …