[ad_1]
مهدی استیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: اهالی شهرستان رامیان که وحدت و زندگی مسالمت آمیز اقوام ساکن در آن زبانزد عام و خاص است با اینکه از مزایای اقدامات عمرانی و خدماتی در ۴۳ سال گذشته برخوردار شدند اما همچنان از برخی کمبودها و مشکلات زیرساختی و رفاهی رنج میبرد.
وی با مثبت ارزیابی کردن سفرهای رییس جمهور به استانها افزود: برای بهرهمندی بیشتر مردم رامیان از برکات سفر آیت الله رییسی به گلستان با هماهنگی مسوولان استان و مدیران شهرستان ۱۰ پروژه زیرساختی درحوزههای مختلف برای گنجاندن در مصوبات سفر پیشنهاد شده است.
استیری، تسریع در احداث سد “قرهچای” و بهسازی شبکه آبرسانی مناطق شهری و روستایی رامیان را از مهمترین مطالبات مردم این شهرستان از دولت دانست و اضافه کرد: موضوع احداث این سد با حجم مخزن ۲۳ میلیون مترمکعب و حجم آب قابل تنظیم تا ۲۸ میلیون مترمکعب از سال ۹۸ با انجام مطالعات کارشناسی مطرح شد اما تاکنون اقدام اجرایی خاصی صورت نگرفته است.
به گفته وی، ساخت سد قرهچای رامیان باهدف تامین بخشی از آب شهرهای رامیان، آزادشهر، خان ببین، دلند، گلند و روستاهای مسیر و بهبود آبیاری حق آبههای دشتهای آبخور رودخانه و کنترل سیلاب برای حفاظت از شهرها، روستاها و تاسیسات پایین دست رودخانه قرهچای در دولت گذشته تصویب شد.
اوائل امسال نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ردیف ملی برای سد قره چای و پیش بینی ۳۰۰ میلیارد ریال برای آن خبر داده بود.
فرماندار رامیان، تسریع در تکمیل بیمارستان ۹۱ تختخوابی شهدای سلامت این شهر، تجهیز و ارتقای بیمارستان امام رضا(ع) شهر خانببین از ۳۲ به ۶۴ تخت و احداث مرکز جامع خدمات سلامت شهرهای تاتار علیا و خانببین و روستاهای دارکلاته و رضاآباد را از دیگر مطالبات مهم مردم این شهرستان از دولت آیت الله رییسی برشمرد.
استیری با یادآوری آغاز عملیات ساخت بیمارستان ۹۱ تختخوابی شهدای رامیان ۲۸ فروردین امسال در زمینی به مساحت هفت هزار مترمربع با اعتبار هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال افزود: این پروژه اکنون هفت درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل ساختمان و تجهیز آن در مجموع به سه هزار میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است.
به گفته وی، هم اکنون در بیمارستان خانببین اقدامات اورژانس و پذیرش غیرجراحی انجام میشود و در صورت نیاز به جراحی بیمار به بیمارستانهای گنبدکاووس و علیآباد کتول اعزام خواهد شد ضمن اینکه رامیان پزشک متخصص ندارد و مردم فقط میتوانند به پزشکان عمومی مراجعه کنند.
استیری همچنین اختصاص اعتبارات ویژه جهت تعریض و بهسازی جاده اولنگ رامیان به سه راهی شاهرود را از دیگر مطالبات مردم این شهرستان از رییس جمهور ذکر کرد و افزود: عملیات اجرایی این پروژه به طول ۴۲ کیلومتر با هدف بهبود عبور و مرور، کاهش سوانح رانندگی و کوتاهتر شدن مسیر گلستان (رامیان) به شاهرود درسال ۹۱ آغاز شده و به دلیل کمبود اعتبارات نیمه تمام مانده است.
به گفته وی، بهسازی و رفع حدود ۵۰ نقطه حادثه خیز جاده اولنگ به شاهرود براساس برآوردهای انجام شده حداقل به پنج تا هفت هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
سرپرست فرمانداری رامیان، تامین برق شهرک صنعتی با ایجاد پست ۶۳.۲۰ کیلو ولت، احداث ناحیه صنعتی بخش فندرسک، مجتمع آموزش فنی و حرفهای خان ببین، سالن همایشها و شهرک گلخانهای گیاهان دارویی شهر دلند و نیز تکمیل مجتمع فرهنگی و هنری خان ببین را از دیگر مطالبات مردم این شهرستان از دولت انقلابی آیت الله رییسی برشمرد و خواستار توجه و اهتمام ویژه دولت به مطالبات مردم این دیار شد.
شهرستان رامیان با حدود ۹۰ هزار نفر جمعیت که از اقوام و مذاهب مختلف تشکیل شدند، در چهار نقطه شهری شامل “رامیان، دلند، خان ببین و تاتار علیا” و ۶۳ پارچه آبادی در گستره ۷۸۰ کیلومتر مربع و در دامنه رشته کوه البرز شرقی سکونت دارند.
منبع