زاهدان- ایرنا- رئیس اداره مراکز و خدمات گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: رتبه بندی هتل ها به منظور دسته بندی آنها بر اساس کیفیت خدمات ارائه شده و هدف اصلی از رتبه بندی؛ آگاه ساختن مسافران از امکانات، نوع و میزان خدمات ارائه شده در هتل است.
منبع
مطلب پیشنهادی
مطالعه جامع برای جلوگیری از هدر رفت منابع آبی سیستان و بلوچستان در اولویت جهاد کشاورزی است
زاهدان- ایرنا- معاون آب وخاک وزارت جهادکشاورزی گفت: یکی از مهمترین برنامههای دراز مدت این …