کرمانشاه – ایرنا – یک متخصص بهداشت و ایمنی مواد غذایی، مصرف هفت منبع غذایی مهم و طلائی را در تقویت سیستم ایمنی بدن حائز اهمیت دانست و گفت: مصرف غذاهای حاوی فیبر، اسیدهای چرب ضروری، پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، گیاه مغذی و غذاهای فراسودمند برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است.
منبع
مطلب پیشنهادی
کشف بیش از یک میلیون و ۱۳۰ هزار عدد مواد محترقه در کرمانشاه
کرمانشاه – ایرنا – فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: بیش از یک میلیون و ۱۳۶ …