به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی کشور، فرامرز اختراعی افزود: دارو باید اثربخش باشد و اگر یک دلار هزینه دارو نشود، مجبوریم ۴۰ دلار هزینه درمان را بپردازیم.
وی اظهار داشت: اگر یک بیمار به عنوان مثال قرص فشار خون خودش را نخورد، کلیههای خودش را از دست میدهد؛ سکته قلبی و مغزی میکند و از این جهت باید دارو قابل دسترس بیماران باشد.
اختراعی ادامه داد: در گذشته راندمان کار بسیار بالا بود و بسیاری از متولیان عرصه تولید دارو و مواد اولیه آن منابع مالی کافی در اختیار نداشتند ولی انگیزه و وجدان کاری و اخلاقی داشتند و رفع نیازهای مردم انگیزه حرکت در مسیر توسعه بود.
وی تصریح کرد: کشورهایی که هنوز در مسیر توسعه قرار نگرفتهاند نمیدانند که حتی منفعت بنگاههای اقتصادی در این است که به سود مردم کار کنند و در جهت رفع نیازهای آنان حرکت کنند. توسعه پایدار در بیشتر مواقع از طریق منابع محدود اتفاق میافتد و عرصه علم با آگاهی پیشرفت حاصل می کند.
اختراعی با اشاره به پیشرفتهای کشور در صنعت داروسازی و تولید مواد اولیه دارویی، گفت: در حوزه صنعت دارو ایران جزء معدود کشورهایی است که بخش بزرگی از مواد اولیه را تولید میکند و با وجود تحریمها به پیشرفتهای قابل ملاحظهای دست پیدا کرده و امروز بیشتر از گذشته به تحقیق دانشجویان و همت محققان و صنعتگران احتیاج داریم.
وی با اشاره به برگزاری همایش دانشجویی سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بستهبندی دارویی افزود: این همایش باهدف نوآوری، تنوع و آموزش دانشجویان برگزار شد.
اختراعی همچنین از برگزاری نمایشگاه بینالمللی داروسازی خبر داد و گفت: این نمایشگاه بین المللی (فارمکس) بزرگترین رویداد عرصه داروسازی کشور است و چهارمین دوره آن قرار است ۱ تا ۴ شهریورماه ۱۴۰۱ برگزار می شود.
منبع