[ad_1]
به گزارش ایرنا، «پرویز توسلی زاده» روز دوشنبه افزود: این صلح و سازش با تلاش ستاد صبر استان و پیگیری های اعضای شعبه ۴۵ (ویژه صلح و سازش) معاونت توسعه حل اختلاف دادگستری استان کرمانشاه به نتیجه رسیده است.
او درباره جزییات این پرونده هم گفت: در سال ۱۳۹۷ بر اثر اختلاف خانوادگی یک فقره قتل توسط همسر خانمی اتفاق افتاد که پس از دستگیری قاتل و طی مراحل دادرسی در شعبه ۲ دادگاه کیفری شهرستان کرمانشاه در نهایت رای منجر به قصاص قاتل صادر شد.
توسلی زاده افزود: پرونده پس از طی مراحل قانونی و صدور احکام مربوطه برای انجام اقدامات سازشی به ستاد صبر استان ارجاع شد و با پیگیری ها و تلاش های اعضای شعبه ۴۵ (ویژه صلح و سازش)، این پرونده پس از ۳ سال منجر به رضایت بی قید و شرط شد.
او بیان کرد: خانواده مقتول با این اقدام انسان دوستانه علاوه بر عفو قاتل زمینه ترویج فرهنگ گذشت و ایثار را در جامعه فراهم کردند.
رییس کل دادگستری استان عنوان کرد: در سال جاری این بیست و نهمین پرونده ای است که با تلاش مخلصانه و دلسوزانه اعضای شوراهای حل اختلاف استان کرمانشاه به صلح و سازش ختم می شود و امیدواریم با تلاش اعضای شوراهای حل اختلاف بازهم شاهد سازش در موارد بیشتری باشیم.
او «صلح و سازش» را از برنامههای اساسی و مهم دادگستری استان دانست و بیان کرد: هماکنون در حال راهاندازی سامانهای هستیم که امکان ثبت درخواست کمک برای صلح و سازش و حل اختلافات را مهیا کند به این صورت که افرادی که به بنبست رسیده و نیاز به کمک دارند میتوانند با مراجعه به این سامانه از دادگستری برای حل مشکل و اختلاف خود درخواست کمک کنند.
به اعتقاد توسلیزاده، اختلافاتی که با صلح و سازش حل شود علاوهبر اینکه باعث کاهش هزینه و وقت شهروندان و دستگاه قضایی میشود، از پایداری و اعتبار بیشتری هم برخوردار است که به لطف خدا و با تلاش مسئولان و همراهی مردم، سنت صلح و سازش درحال زنده شدن و تبدیل شدن به یک فرهنگ عمومی در استان کرمانشاه است.
این استان ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی میکنند.
منبع