ساری-ایرنا- اگر اغراق نباشد در گذشته نه چندان دور زندگی تمام مازندرانی ها به روستانشینی و یا خانه های حیاط دار در شهرها، خوردن غذاهای محلی تازه و کم چرب، انواع سبزی و میوه جات دست کاشت در باغ های اطراف و حیاط خانه ها گره خورده بود مواردی که با فاصله گرفتن از آنها اکنون غذاهای پرچرب و بی کیفیت به اصطلاح رستورانی و آماده به بلای جان مردم این خطه مبدل شده است.
منبع
مطلب پیشنهادی
دستکم ۲ هزار تن کالای اساسی در مازندران ذخیره سازی شد
ساری – ایرنا – سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تامین و ذخیره سازی یکهزار …