«امیر حاجینورمحمدی» روز پنج شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا افزود: ۱۹ مرکز خدمات پزشکی و درمانی شهر سالم در پایتخت فعال است که عمده این مراکز در مناطق کم برخوردار تهران قرار دارد.
وی با بیان اینکه عمده خدمات این مراکز در بخش سرپایی است گفت: در این مراکز درمانی پزشکان عمومی و متخصص در بخش های مختلف فعالیت دارند و خدماتی همچون فیزیوتراپی، بینایی و شنوایی سنجی و سایر خدمات مورد نیاز را به کارکنان شهرداری و سایر شهروندان ارائه می دهند.
مدیر عامل شرکت شهر سالم ادامه داد: سالانه بیش از چهار میلیون نفر از شهروندان تهرانی از خدمات این مراکز استفاده می کنند.
وی با بیان اینکه مناطق ۲، ۷، ۱۱، ۱۶ و ۱۸ از وجود مراکز درمانی شهر سالم بی بهره اند گفت: با تاکید شهردار تهران تلاش داریم در این مناطق نیز مراکز درمانی برای رفاه حال شهروندان احداث شود.
راه اندازی مرکز سلامت روانی
حاجی نورمحمدی همچنین از راه اندازی مرکز جامع سلامت روانی در این مراکز خبر داد و گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در این ۲ سال اخیر بسیاری از شهروندان به لحاظ فوت عزیزان دچار افت روحی و روانی شدند به همین منظور راه اندازی مرکز جامع سلامت روانی در دستور کار قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: خدمات این مراکز بصورت حضوری و تلفنی است و روزانه حدود یک هزار تماس برای گرفتن خدمات با این مراکز برقرار می شود.
مدیرعامل شرکت شهر سالم با اشاره به درپیش بودن مراسم ۲۲ بهمن در مصلای امام خمینی (ره) گفت: ۱۲ دستگاه آمبولانس در محل مصلای تهران در امر تزریق واکسن کرونا در کنار عوامل اورژانس و وزارت بهداشت فعالیت دارند.
به گزارش ایرنا، شرکت شهر سالم وابسته به شهرداری تهران با هدف توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در میان شهروندان مراکزی را در مناطق شهر تهران ایجاد کرده است.