به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدحسین واحدیان شامگاه پنجشنبه در همایش پاسداشت هویت و فرهنگ مردمان شهرکرد، دیار مهربانی که با حضور معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار شد، تاکید کرد: توجه به میراثفرهنگی ملموس و ناملموس و هویت تاریخی و فرهنگی باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.
وی انتقال ظرفیت و فرهنگ مردمان شهرکرد به نسل آینده را ضروری دانست و افزود: بهرهمندی از توان و مشارکت شهروندان شهرکرد برای ارتقای توسعه همهجانبه و پویای مرکز چهارمحال و بختیاری در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.
واحدیان با بیان اینک توجه به ظرفیتهای شهرکرد می تواند منجر به ارتقای همه جانبه آن شود، یادآور شد: مسیر فرهنگ و هنر شهرکرد بهطول چهار کیلومتر در دستور کار قرار دارد و تسریع در روند اجرای این محور به همکاری مسئولان ملی نیاز دارد.
یکی از استادان شهرکرد نیز گفت: مردم چهارمحال و بختیاری در هنرصنعت نمدمالی جزو پیشگامان این عرصه در سطح ملی هستند.
فرانک کبیری دهکردی تاکید کرد: نمدمالالی در شهرکرد تا آنجا اهمیت و رونق داشته که محلهای بهنام «نمدنالان» در این شهر ایجاد و این محله بهتازگی احیا شده است.
بهادر عبدالغنی فرماندار شهرکرد نیز این شهر را ویترین و نماد چهارمحال و بختیاری و آبروی استان ذکر کرد و گفت: حمایت از تولیدات صنایعدستی و هنرهای سنتی شهرکرد بهویژه در رشته نمدمالی بهطور خاص مورد توجه مسئولان وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قرار گیرد.
وی افزود: رفع مشکلات املاک حاشیه بناهای تاریخی و تقویت زیرساختهای گردشگری از مهمترین نیازها و اولویتهای شهرستان شهرکرد بهشمار میرود که به اعتبارات ملی نیاز دارد.
بهگزارش ایرنا، در این آئین از خانواده شهیدان رئیسی دهکردی، جانباز سرافراز حبیبالله کیانی دهکردی، خانواده مرحوم سید کریم نیکزاد امیرحسینی دهکردی، غلامحسین آذری دهکردی، سمیرا شبانی دهکردی، نگهدار خواجهعلی چالشتری، بهنام یخچالی دهکردی و گلسا شمسیپور دهکردی بهعنوان تعدادی از مفاخر شهرکرد در عرصههای مختلف قدردانی شد.
۳۱ اردیبهشتماه بهعنوان «روز شهرکرد» نامگذاری شده است و شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
منبع