«سیدفرید موسوی» روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: شهید «رحمتی» مدت کوتاهی در استانداری آذربایجانشرقی حضور داشت اما ایشان در آستان قدس رضوی، سازمان اقتصادی کوثر و بنیاد شهید منشا تحولات مدیریتی بود.
وی ابراز امیدواری کرد که مشی مدیریتی و نگاه شهید «رحمتی» نسبت به موضوعات مختلف تداوم داشته باشد و مردم شاهد برکت این شهادت در زمینههای مختلف مدیریتی کشور باشند.
«رحمتی» ثابت کرد که میشود هم مسئول بود و هم مدیر
منتخب مردم مراغه و عجبشیر در مجلس دوازدهم بیان کرد: شهید «رحمتی» در طول چهار ماه خدمتش در استانداری آذربایجانشرقی، ثابت کرد که به طور همزمان میشود هم مسئول و هم مدیر بود.
«موسوی» با بیان اینکه این شهید بزرگوار ۱۰ سال در خدمت خانوادههای معظم شهدا بود، افزود: شهید «رحمتی» در راه خدمت به شهادت رسید و الگویی برای مدیران جوان کشورمان به شمار میرود.
به گزارش ایرنا شهید «رحمتی» اول بهمن ۱۴۰۲ موافقت هیئت دولت برای سمت استانداری آذربایجانشرقی را کسب، و ۲ روز بعد کارش را در حالی آغاز کرد که پیش از آن آیتالله شهید «سیدمحمدعلی آلهاشم» نیز به عنوان نماینده ولی فقیه در استان، حمایت قاطع خودش را از این جوان انقلابی و توانمند با صراحت اعلام کرده بود.
وی دانشآموخته کارشناسی ارشد حقوق خصوصی از دانشگاه امام صادق (ع) و دکتری تخصصی حقوق خصوصی از دانشگاه خوارزمی بود و قبل از استانداری آذربایجانشرقی، در جایگاه معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان خصوصیسازی قرار داشت.
شهید «رحمتی» همچنین سوابق اجرایی دیگری چون قائممقام آستان قدس، مدیرعامل سازمان اقتصادی رضوی، عضو هیئت امنا و رییس بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس، عضو هیئت مدیره و قائممقام مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر و مسئولیت در سطوح مدیریتی وزارت کشور و اتاق بازرگانی ایران را در کارنامه خود داشت.
مالک در خدمتگزاری و البته تولد یکِ یک بود
شهید «رحمتی» طی اول فروردین ۱۳۶۱ در کوچه «شهیدین» از محله «شریعتآباد» مراغه متولد شد و آنگونه که «مهدی شکاری» از دوستانش به نقل از خود «مالک» نقل میکند، ایشان با مزاح راجع به تاریخ تولدش میگفت: «یکِ یک هستم»؛ اما «یک یک» بودن این شهید تنها در تاریخ تولد خلاصه نمی شود و به اذعان بسیاری از مردم و مسئولان در عطش خدمتگزاری به محرومان نیز حرف نداشت.
منبع