[ad_1]
حجت الاسلام سیدحمیدرضا هاشمی گلپایگانی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به بازدید شهید حسین امیرعبداللهیان از خانه «ای بی» در (۲۷ مهر ۱۴۰۱) و دیدار وزیر امور خارجه با این بیماران، افزود: در ادوار گذشته یک تضاد بین میدان و دیپلماسی داشتیم اما در دولت شهید جمهور آیت الله سید ابراهیم رئیسی و اهتمام ویژه ایشان که نشأت گرفته از توجه و نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب است، شهید امیرعبداللهیان به این امر عمل کرد و تلفیق بین دیپلماسی و میدان به درستی برقرار شد که البته این نوع نگاه شهید دیپلماسی نشان از منش وی دارد.
هاشمی گلپایگانی ضمن تسلیت شهادت آیت الله رئیسی و همران وی به عنوان شهدای خدمت، گفت: بدون تعارف میگویم؛ قبل از شهید بزرگوار امیرعبداللهیان مسئولان زیادی برای بازدید به خانه «ای بی» آمدند اما حضور ایشان یک فرق داشت؛ در بازدیدی که شهید دیپلمات از خانه «ای بی» داشت از نزدیک با تک تک بیماران پروانهای دیدار و گفت و گو کرد و درد دل هایشان را شنید و با صبر حوصله بینظیری دیداری صمیمی با ۳۰ نفر از این بیماران داشت.
وی افزود: بیماران از کمبود دارو و پانسمان گفتند و برخی از موارد مطرح شده هم در حیطه وظایف وزارت امور خارجه نبود اما این شهید بزرگوار با حوصله به همه حرفها گوش داد و قول داد که مطالبه آنها را به رئیس جمهور برساند.
مدیر خانه «ای بی» تصریح کرد: همچنین در این بازدید، شهید امیرعبداللهیان قول داد که سفرای ما در کشورهای دیگر با تمام ظرفیت کار کنند تا پانسمان مورد نیاز بیماران پروانهای در اختیارشان قرار گیرد و سفرای کشورهای اروپایی هم در این زمینه کمک کنند.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به اینکه پانسمان بیماران پروانهای به عنوان داروی اصلی آنها که توسط دولت متخاصم آمریکا تحریم شده است، باید چند تن از مسئولان و مقامات آمریکایی هم تحریم شوند که در آن بازدید این موضوع مطرح شد و این یک مقابله به مثل بود که توسط این شهید بزرگوار اعلام شد.
هاشمی گلپایگانی خاطرنشان کرد: بعد از این دیدار بود که مقداری پانسمان توسط یونیسف تامین شد؛ هر چند قبل از آن هم پانسمان از طریق یونیسف تامین میشد اما تامین آن شدت و قوت بیشتری گرفت.
وی درباره اینکه اکنون تامین پانسمان برای بیماران پروانهای به چه صورت است، گفت: در زمینه تامین پانسمان هنوز در تحریم هستیم و این امر ما را نگران می کند زیرا فقط سوئد تولیدکننده و تامین کننده این نوع پانسمان است و به دلیل تحریمها نمیتوانیم این پانسمان را از سوئد تهیه کنیم.
مدیر خانه «ای بی» تاکید کرد: هر چند سعی میکنیم که این نگرانی را به بیماران منتقل نکنیم اما مقدار پانسمان کافی در اختیار این بیماران قرار نمیگیرد.
هاشمی گلپایگانی گفت: ایران فقط استفاده کننده از این نوع پانسمانها نیست بلکه ۱۵۰ کشور دیگر از این نوع پانسمان تولید شده توسط سوئد استفاده میکنند؛ اینکه چرا کشورهای دیگر این پانسمان را تولید نمیکنند شاید به این دلیل باشد که مقرون به صرفه نباشد یا اینکه شاید تکنولوژی آن را ندارند و امیدواریم جوانان و دانشمندان ما به تکنولوژی تولید این پانسمان دست یابند.
به گزارش ایرنا، آن روزها که پروانهها در ایران به دنبال تحریمها و کمبود دارو پانسمان به دنبال گوشی شنوا، دستی برای کمک و رساندن صدایشان به گوش جهانیان بودند، وزیر امور خارجه دلسوزانه بسان مرهمی بر درد این کودکان در خانه «ای بی» حضور یافت (۲۷ مهر ۱۴۰۱) و از نزدیک با این بیماران دیدار و گفتوگو کرد؛ در آن دیدار و موسس خانه«ای بی» که خود فرزند مبتلا به این بیماری دارد، از شهید حسین امیرعبداللهیان برای این حضور تشکر کرد؛ او تایید کرد که برای آنها افتخار است که در صدر وزارت خارجه فردی انقلابی و با پشتکار فراوان، حضور دارد که با وجود مشغله فراوان کاری، پیگیر رنج این بیماران شده است.
این شهید دیپلمات که در دوره وزارت بر دستگاه دیپلماسی کشور ثابت کرد همواره حامی مظلومان بوده است، در خانه «ای بی» مانند پدری مهربان و دردآشنا، صمیمانه و دلسوزانه در کنار تک تک بیماران حاضر شد؛ دست محبت برسرشان کشید، دردشان را از نزدیک لمس کرد و قول داد صدایشان را به جهانیان برساند.
بالگرد حامل خادم الرضا (ع) شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی، هشتمین رئیس جمهور اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی روی رودخانه ارس در مرز مشترک با جمهوری آذربایجان، در محدوده شهرستان ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه شد و در منطقه جنگلی دیزمار بین روستای اوزی و پیر داوود سقوط کرد.
حجت الاسلام آل هاشم نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیسجمهور و سه نفر کادر پروازی، دیگر سرنشینان بالگرد حامل رئیسجمهور بودند که همگی به شهادت رسیدند.
منبع