به گزارش ایکنا؛ کامران غضنفری، سیدمرتضی محمودی و ابوالفضل ظهرهوند؛ سه تن از نمایندگان منتخب مردم تهران صبح چهارشنبه؛ نهم خرداد؛ با حضور در سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) با خدمات این سازمان برای تحقق فضای مجازی سالم، مفید و امن آشنا شدند.
لزوم برطرف ساختن آسیب موازیکاری دستگاهها
سیدمرتضی محمودی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید با اشاره به آمار ارائه شده از سوی ساترا مبنی بر حضور ۴۴۹ رسانه دارای مجوز در حوزه صوت و تصویر فراگیر اذعان کرد: تمرکز بر حمایت از تولید محتوای مناسب و همچنین توجه به فرهنگسازی ضرورتی است که نمیتوان از آن چشمپوشی کرد و این همان جایی است که ساختارهای تنظیمگر مانند ساترا باید مورد توجه و تقویت قرار گیرند.
وی با طرح این سوال که رسانههای فراگیر هوشمند که در آینده نزدیک با آن روبرو خواهیم شد چگونه مورد تنظیمگری و توسعه محتوایی قرار خواهد گرفت؛ افزود: یک سازمان هوشمند باید با پژوهش مستمر علاوه بر مدیریت وضع موجود، آمادگی خود برای تحولات آینده نیز مورد توجه قرار دهد. مشخصا از همین الان باید ساترا به فکر تنظیمگری رسانههای مبتنی بر هوش مصنوعی باشد.
این نماینده منتخب با اشاره به آنکه متاسفانه فضای حمایتی خارج از ساترا با فضای تنظیمگری حاکم بر ساترا هماهنگی ندارد اظهار داشت: علاوه بر تلاش برای ایجاد ضمانتهای قانونی بهتر برای فعالیتهای ساترا باید در مجلس پیگیر رفع برخی از موازیکاریهای عجیب و غریب برخی دستگاههای کشور باشیم.
لزوم ورود مجلس دوازدهم برای حل مشکلات ساترا
کامران غضنفری، نماینده مردم تهران در مجلس دوازدهم در جریان بازدید از نمایشگاه دائمی ساترا تاکید کرد: برداشت کلی من بعد از گفتوگوهایی که با مسئولین ساترا داشتم این است که علیرغم فعالیت و تلاش همکاران ساترا، هنوز برخی چالشها در حوزه تنظیمگری شبکه نمایش خانگی وجود دارد که دلیل آن خلاءهای قانونی است، به ویژه در حوزه ضمانت اجرایی تمهیداتی نیاز است که لازم است در قالب تصویب یک قانون یا ماده واحده خلاءهای قانونی برطرف شود.
ضرورت هماهنگی وزارت ارشاد با ساترا
ابوالفضل ظهرهوند، دیگر نماینده مردم تهران در مجلس با بیان این که برای موثر بودن در عرصههای فرهنگی-رسانهای و در مقابل تهدیدات باید همکاری بین بخشی صورت پذیرد تاکید کرد: برای نیل به این کنشگری بیتردید مجلس دوازدهم هم رسالت و نقش سنگینی دارد و سایر ارگانهایی مانند وزارت امور خارجه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارند که باید در کنار صدا و سیما و ساترا برنامه مشترک و موضع یکسانی داشته باشند.
انتهای پیام
منبع