مقتدایی: شعار انتخاباتی من «ایرانِ ما» است

[ad_1]

به گزارش خبرنگار ایرنا، «عباس مقتدایی» امروز(پنجشنبه) پس از ثبت نام در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران  با بیان اینکه شعار من «ایرانِ ما» است، گفت:  با توجه به اینکه فردی از جامعه دانشگاهی کشور هستم و در سه دوره مورد توجه و عنایت اصفهان به عنوان نماینده اصفهان قرار گرفتم و رأی آوردم در این مقطع احساس کردم برای اینکه سلایق مختلف، رویکردهای مختلف و تفکراتی که می توانیم آنها را در قالب نهادهای موجود کشور بیاوریم و عملیاتی کنیم، لازم است که ثبت نام کنم. 

وی افزود: اقشار مختلف جامعه ما از جمله روستائیان و کشاورزان، شهرهای کوچک و بزرگ، زنان، مردان، کودکان، نوجوانان و جوانان و افرادی که در موضع  کارگری هستند و کسانی که در شیوه و صنف هنرمندی هستند چه در داخل و چه خارج از کشور همه  باید مورد توجه قرار گیرند. 

داوطلب چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ‌امروز با درایتی که رهبر داشتند، با استفاده از ظرفیت‌های قانون اساسی به خوبی توانستیم یک موضوعی که می‌توانست برای هر کشوری مشکل آفرین باشد را به خوبی از سر بگذرانیم و همین جا باید قدردان و قدرشناس رهبری نظام اسلامی باشیم که اینگونه در این دنیای متلاطم، ایران را  مرکز آرامش قرار دادند.

مقتدایی با بیان اینکه همه بخش های جامعه ما نیازمند رسیدگی هستند، اظهار کرد: در مجلس کار بازنشستگان و موضوعات مربوط به آنها و مسایل مختلفی که در همه بخش‌ها و قشرها و شرکت های دانش بنیان و بسیاری از عرصه‌های دیگر را پیگیری کردیم و باید تجربه‌هایی که داریم را استفاده کنیم. 

وی گفت: همه کسانی که تابعیت ایرانی دارند، برای ایران دلسوز هستند و همه آنها باید در ساختن ایرانی آبادتر مشارکت کنند، «ایران ما» باید رویکردهای تمدن ساز خود را به خوبی دنبال کند و این امکان پذیر است. 

داوطلب چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: امید در جامعه ما بسیار چشمگیر است و این انتخابات امیدِ ایرانیان را هر چه بیشتر خواهد کرد و طمع دشمنان را خاتمه خواهد داد.

به گزارش ایرنا، مطابق قانون انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری باید در خرداد سال ۱۴۰۴ و بعد از پایان دوره چهارساله دولت سیزدهم برگزار می‌شد، که به‌علت سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور و همراهانش و شهادت آنان، زودتر از موعد برگزار می‌شود.  

طبق اصول ۱۳۱ و ۱۳۲ قانون اساسی، در صورت‏ فوت‏، عزل‏، استعفا، غیبت‏ یا بیماری بیش‏ از دو ماه‏ رئیس‏‌جمهور و یا در موردی که‏ مدت‏ ریاست‏‌جمهوری پایان‏ یافته‏ و رئیس‏ جمهور جدید بر اثر موانعی هنوز انتخاب‏ نشده‏ و یا امور دیگری از این‏ قبیل‏، معاون‏ اول‏ رئیس‏ جمهور با موافقت‏ رهبری اختیارات‏ و مسئولیت‌های وی را برعهده‏ می‌گیرد و شورایی متشکل‏ از رئیس‏ مجلس‏ و رئیس‏ قوه‏ قضائیه‏ و معاون‏ اول‏ رئیس‏‌جمهور موظف‏ است‏ ترتیبی دهد که‏ حداکثر ظرف‏ مدت‏ ۵۰ روز رئیس‏ جمهور جدید انتخاب‏ شود.  

بر این اساس  رهبر معظم انقلاب اسلامی دوشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه «محمد مخبر» معاون رئیس‌جمهور را بر اساس اصل ۱۳۱ قانون اساسی، به‌عنوان مدیر قوه مجریه منصوب کردند.  

با تصویب رؤسای قوای مقننه و قضائیه و سرپرست قوه مجریه، و نیز تأیید شورای نگهبان، چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه ۱۴۰۳ در سراسر کشور برگزار می‌شود.  

نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات از ۱۰ خردادماه آغاز و به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت.  پس از آن شورای نگهبان در مدت هفت روز صلاحیت داوطلبان را بررسی می‌کند و اسامی نامزدها ۲۲ خردادماه منتشر خواهد شد.  

تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نیز از ۲۳ خردادماه آغاز و تا هفتم تیرماه ادامه خواهد داشت و در نهایت هشتم تیرماه انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری برگزار و نهمین رئیس جمهور با رأی مستقیم مردم برگزیده خواهد شد.

[ad_2]
منبع

About nasimerooyesh

Check Also

سردار فدوی: تا آخر با ظالم مبارزه می‌کنیم/دشمن پاسخی در خور دریافت خواهد کرد

[ad_1] به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، سردار علی فدوی روز یکشنبه در یوم‌الله ۱۳ آبان …