به گزارش خبرنگار ایرنا،محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور روز جمعه ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ در دومین روز نام نویسی داوطلبان انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات وزارت کشور گفت: تاکنون آقایان محمدرضا صباغیان بافقی، مصطفی کواکبیان، عباس مقتدایی، قدرتعلی حشمتیان، سعید جلیلی و علی اردشیر لاریجانی با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات ریاست جمهوری نامنویسی قطعی کردند.
وی با بیان اینکه «ثبت نام از ساعت ۸ آغاز شده و تا ساعت ۱۸ نیز ادامه دارد» از کسانی که قصد داوطلبی نامزدی انتخابات را دارند خواست تا جهت جلوگیری از ازدحام و شلوغی ستاد انتخابات کشور در روزهای پایانی مهلت قانونی ثبت نام، از فرصت روز جمعه استفاده کنند.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره امکانپذیر بودن ثبتنام از ایرانیان خارج از کشور برای داوطلبی انتخابات ریاست جمهوری گفت: چنانچه ایرانیان خارج از کشور قصد دارند در این انتخابات نام نویسی کنند، میتوانند وکیل خود را معرفی کنند و این وکیل با حضور در ستاد انتخابات کشور فرآیند ثبتنام راطی کند.
اسلامی با بیان اینکه در نخستین روز ثبتنام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری ۳۳ نفر حضور پیداکردند که دو خانم بودند گفت: روز گذشته تعداد ۵ نفر واجد شرایط بودند؛ امروز نیز تا کنون یک خانم جهت ثبتنام برای داوطلبی انتخابات به ستاد انتخابات کشور مراجعه کرد که به دلیل نقص مدرک ثبتنام از او انجام نشد.
وی گفت: امسال مردم خیلی خوب عمل کردند و شرایط ثبتنام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری نیز به خوبی اطلاع رسانی شد و کسانی آمدند که دارای شرایط اند. همچنین این فرصت فراهم است که اگر فردی آمد و قصد نام نوبسی داشت اما ما در بررسی شرایط به این نتیجه رسیدیم که امکان نام نویسی از او را نداریم، فرد درخواستی برای رسیدگی شورای نگهبان ثبت کند.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور در ادامه با تاکید بر اینکه در ستاد انتخابات کشور با همه داوطلبان به صورت یکسان برخورد میشود، گفت: امسال این قاعده را داشتیم که همه داوطلبان از یک در وارد میشوند و در فرصت سخنرانی پشت تریبون نیز به یک اندازه و ۵ دقیقه فرصت دارند. همچنین هر داوطلب نمیتواند در طول فرآیند نام نویسی بیشتر از ۳ نفر را همراه با خود داشته باشد.
اسلامی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال تمدید مهلت نامنویسی از داوطلبان کاندیداتوری انتخابات نیز گفت: جدول زمانبندی انتخابات با هماهنگی و همفکری مجری و ناظر تهیه شده است؛ در صورت نیاز به تمدید، طرح موضوع خواهیم کرد.
وی در ادامه به ارائه توضیحاتی درباره فرآیند بررسی مدارک از داوطلبان کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و عنوان کرد؛ به ترتیب مدارک مربوط به سن، مدرک تحصیلی، سوابق شغلی و در نهایت گواهی سو پیشینه مراجعین را بررسی میکنیم و کل این فرآیند بیشتر از ۲ دقیقه به طول نمیانجامد؛ در صورتی که مدارک مراجعین کامل و آنها دارای ۴ شرط اولیه بودند، به سالن ثبتنام اصلی هدایت خواهند شد.
منبع