به گزارش ایرنا از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدحسین اسماعیلی با اعلام این خبر اظهارداشت: با پایان بخش آموزشگاهی المپیاد ملی آموزش هنر، فعالیت ستادهای استانی المپیاد و فرآیند داوری و انتخاب برترین گروههای استانی و برگزاری نمایشگاه آثار تجسمی و اجراهای صحنهای تئاتر و موسیقی آغاز شد که این فرآیند تا ۲۰ تیرماه در استانها ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به روند اجرایی المپیاد افزود: نخستین المپیاد ملی آموزش هنر ابتدا در سطح درون آموزشگاهی برگزار شده و سپس گروههای منتخب آموزشگاهی به صورت استانی رقابت میکنند و گروههای متنخب براساس نظر داوران استانها به بخش ملی راه یافته و رقابت در سطح ملی برگزار خواهد شد که این رقابتها به صورت لیگ قهرمانی برگزار میشود.
اسماعیلی با اشاره به ملاک انتخاب گروههای برگزیده افزود: انتخاب اعضای گروههای آموزشگاهی بر اساس سطح مهارت، تخصص و توانمندیهای هنری بدون محدودیت سنی است و امکان حضور هنرجویان با سنین مختلف در یک گروه وجود دارد که در رشتههای هنرهای تجسمی (نقاشی، گرافیک، طراحی)، هنرهای نمایشی (تئاتر صحنهای)، موسیقی (موسیقی ایرانی، موسیقی جهانی)، خوشنویسی (نستعلیق، شکسته نستعلیق) به صورت گروهی به رقابت خواهند پرداخت.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و آموزشهای هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابراز خرسندی از میزان مشارکت در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر اظهارداشت: با توجه به اینکه این المپیاد هنری برای نخستین بار در کشور برگزار میشود، شاهد استقبال و میزان بالای مشارکت در استانهای سراسر کشور هستیم. امید است المپیاد ملی آموزش هنر بتواند در پیشبرد اهداف و شناسایی، کشف و هدایت استعدادهای هنری جوانان و نوجوانان، ایجاد جریانسازی هنری در عرصه آموزشهای هنری و افزایش سرمایه اجتماعی گامهای موثر بردارد.
بخش ملی المپیاد در شهریورماه و مراسم اختتامیه المپیاد ملی آموزش هنر در مهرماه امسال برگزار میشود و سازمان اجتماعی کشور، وزارت کشور، دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهادهای اجرایی استانها، انجمنهای هنری برخی از نهادهایی هستند که در برگزاری این المپیاد مشارکت دارند.
منبع