[ad_1]
به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «سیدحسین حسینی» در جشنواره ملی رهاسازی بچهماهیان استخوانی، خاویاری، دریایی و میگوی دریای خزر، خلیج فارس، دریای عمان و آبهای داخلی گفت: ۹۵ درصد آورده این سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی انجام شده که نشان از پتانسیل موجود در این بخش دارد.
وی بیانداشت: در گزارش سال ۲۰۲۱ سازمان خواربار جهانی تاکید شده که باید پروتئین مصرفی توسط آبزیان تامین شود.
رییس سازمان شیلات ایران اظهار داشت: در حال حاضر پروتئین روزانه مصرفی از آبزیان ۹ گرم است که باید به ۴۳ گرم پروتئین بر اساس برنامه امنیت غذایی مصوب شورای انقلاب فرهنگی برسد.
وی با اشاره به برنامهریزی انجام شده درباره آبزیان، تصریحکرد: ۲.۶ میلیون تن تولید آبزیان برنامهریزی شده که در دولت سیزدهم با مشارکت مردم در حال اجرا است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: از ۱.۴ میلیون تن تولید آبزیان عبور کردهایم که نشان دهنده پتانسیل شیلات است.
حسینی با اشاره به امکان تولید محصولات شیلات در اقلیمهای متفاوت، یادآور شد: آبزیان کمآببرترین پروتئین را داشته و باید امکانسنجی در این حوزه انجام شود.
به گفته وی، تولید در این بخش به لحاظ محیط زیستی به دلیل عدم تولید گازهای گلخانهای و همچنین سلامت بیولوژیکی دارای اهمیت بسیاری است.
رییس سازمان شیلات ایران با تاکید بر این که باید در حوزه تولید با رشد تولید و خوداتکایی به امنیت غذایی برسیم، تاکید کرد: باید برای پایداری در بهرهبرداری از دریا از مهمترین نهاده یعنی دانش بهره ببریم.
وی با تقدیر از بهرهبرداران و صیادان به دلیل همراهی در تکثیر طبیعی و نیمهطبیعی، افزود: ۵۰ میلیون قطعه تکثیر طبیعی و نیمهطبیعی با مشارکت جامعه صیادی کشور انجام شده است.
منبع