[ad_1]
به گزارش خبرنگار ایرنا محمد فاضلی روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی برگزاری نهمین جام قهرمانان بازی های رایانه ای در خراسان جنوبی اظهار کرد: ۳۴ میلیون نفر در کشور بازی های یارانه ای انجام می دهند و سه هزار و ۵۰۰ بازی ساز فعال داریم که در قالب ۵۰۰ تیم از ۲۶ استان فعالیت میکنند.
وی با اشاره به برگزاری هشتمین جام قهرمانان بازی های ویدویی ایران گفت: این رویداد سال گذشته از سوی ۱۵ استان برگزار شد که بخش فیفا آن به صورت حضوری بود.
مسوول امور پلتفرمهای بنیاد ملی بازی های رایانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه سال گذشته ۱۵ بازی موبایلی ایرانی در کنار بازی فیفا ارائه شد که معروف ترین آن آمیرزا بود گفت: فرهنگسازی دفاع مقدس و حمایت از بازی ایرانی مهمترین رویکرد هشتمین جام قهرمانان بازی های ویدویی است.
وی بازی سازی را یک صنعت پردرآمد برشمرد و گفت: بازی عملیات انهدام در جام قهرمانان سال گذشته بازتاب خوبی داشت و رویداد حمایت از کودکان غزه هم سال گذشته در هشتمین جام قهرمانان بازی های ویدیویی اجرا شد.
فاضلی با اشاره به ظرفیت نخبگانی بازیهای یارانه ای که به خارج از کشور مهاجرت کرده اند ادامه داد: باید تلاش کنیم این ظرفیت به کشور بازگردد.
وی با بیان اینکه ارتقای سواد بازی از دیگر نتایج جام قهرمانان بازی های ویدویی بوده است گفت: بازی می تواند ذهنیت نوجوانان و جوانان را تحت تاثیر قرار دهد لذا باید مراقبت کنیم این تأثیرپذیری مغایر با فرهنگ کشور نباشد.
این مقام مسوول بیان کرد: نهمین جام قهرمانان بازیهای ویدیویی امسال در همه استانها برگزار میشود که خراسان جنوبی یکی از اجرا کنندگان آن خواهد بود، این مسابقات ۱۵ تا ۲۹ مرداد برگزار میشود و ثبت نام از ۱۹ خرداد آغاز شده که تا پنج مرداد ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه شعار نهمین جام قهرمانان بازیهای ویدیویی «نشاط خانوادگی و بازی های رایانه ای» است گفت: این مسابقات به ۲ صورت حضوری و برخط است.
فاضلی جریان سازی فرهنگی را از مهمترین رویکردهای این مسابقات عنوان کرد و گفت: ظرفیتهای خوبی در استان خراسان جنوبی وجود دارد و امیدواریم امسال مدال قهرمانی به شرکت کنندگان این استان برسد.
وی با بیان اینکه رده سنی مسابقات سه تا ۱۸ است که در سایت “چه بازی” مشخص میشود یادآور شد: این مسابقات موجب تقویت صنعت و فرهنگ بازی های رایانه ای شده و ایجاد شور و نشاط را با دنبال دارد.
فاضلی با بیان اینکه مهمترین رویکرد نهمین جام قهرمانان بازیهای ویدیویی تقویت فرهنگ و سواد بازی در خانواده ها است گفت: امسال بیش از ۲۰ بازی موبایلی ایرانی در مسابقات ارایه می شود که بازی های با کیفیت معرفی خواهد شد.
وی یادآور شد: لازمه تقویت سواد بازی در خانواده افزایش ظرفیت بازیهای رایانه ای در بین مسوولان است و مسابقات به این موضوع کمک میکند.
دبیر هماهنگی نهمین جام قهرمانان بازی های ویدیویی با اشاره به اینکه بازیهای بخش بین الملل هم بین دو کشور ایران و روسیه انجام میشود گفت: این بازی ها برای اولین بار انجام میشود که باعث انتقال صنعت بازی ایران به خارج از کشور میشود.
وی عنوان کرد: همچنین مسابقات موضوعی از طریق بازی کوییز برای اولین بار در نهمین جام قهرمانان بازی های ویدویی ارائه میشود.
فاضلی با تاکید بر همسویی فرهنگ و نظارت در بازی های رایانه ای عنوان کرد: از هر استان چهار نفر برتر به مرحله کشوری راه پیدا می کنند.
وی گفت: آموزش بازی سازی در خراسان جنوبی با حضور اساتید کشوری برنامه ریزی شده و بورسیه آموزش برای نفر برتر در مسابقه بازی سازی از دیگر بخش های این مسابقات خواهد بود.
فاضلی از رشد پنج برابری بازیهای موبایلی در هشت جام قهرمانانی بازیهای ویدیویی خبر داد و گفت: همچنین همایش ارتقای سواد بازی های رایانه ای برای گروه های مختلف در قالب این مسابقات برنامه ریزی شده است.
منبع