حجتالاسلام محمدحسین پورثانی در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره کم شدن ساعات آموزش در برنامه ملی درسی اظهار کرد: پیشنهاد داده ایم فعالیتهای درون و بیرون مدرسهای در زمان ساعات آموزش سهم بیشتری داشته باشند اما هنوز به تصویب نرسیده است.
وی افزود: یکی از مهمترین مسئلههای ما این است که ما در مدرسه درگیر مسائل دانشی هستیم و مسائل پرورشی کمتر است. زمان گذاشتن برای مسائل پرورشی در بسیاری از پژوهشها هم مشخص شده است و در حال بررسی است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: این پیشنهاد برای همه دورههای تحصیلی درنظر گرفته شده است.
آمار دخانیات در طرح نماد بررسی شد
وی همچنین در ادامه درباره مصرف دخانیات در میان نوجوانان اظهار کرد: آمار مصرف دخانیات نوجوانان در طرح نماد بررسی شده و روی این موضوع کار میشود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش یادآورشد: اقدامات آموزشی و اردویی برای کاهش مصرف دخانیات در میان نوجوانان انجام شده است.
حجتالاسلام پورثانی افزود: اکنون طرح امید را داریم که دانشآموزان در اردوها شرکت میکنند و در این اردو باید از هفت خان عبور کنند. همچنین آموزش آسیبها را در دستور کار قرار دادهایم.
وی تاکید کرد: اقدامات لازم صورت گرفته اما اینکه موفق بودهایم یا نه، شواهد نشان میدهد که بطور کامل موفق نبودهایم و در این مسیر همه دستگاهها باید کمک کنند تا این آسیب اجتماعی به حداقل برسد.
به گزارش ایرنا، نماد، عنوان اختصاری طرحی با نام «نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان » است که ،در قالب ائتلاف ۹ دستگاه و با هدف دستیابی به چارچوب همکاری نظام یافته برای مداخله سریع، بهموقع و موثر در آسیبهای اجتماعی دانشآموزان، طراحی و آغاز شد.
در این راستا دخانیات یکی از آسیبهایی است که اکنون در میان نوجوانان رایج شده است، بر اساس آمارهای سال ۲۰۲۲ میلادی در سراسر جهان، حداقل ۳۷ میلیون نوجوان ۱۳ تا ۱۵ ساله یکی از انواع دخانیات را مصرف می کردند. این آمار در منطقه اروپایی سازمان جهانی بهداشت شامل ۵.۱۱ درصد از پسران و ۱.۱۰ درصد از دختران ۱۳ تا ۱۵ ساله است؛ یعنی چهار میلیون نفر از قشر نوجوان فقط در این منطقه مصرف کننده دخانیات هستند.
منبع