[ad_1]
به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدعلی زرنگ روز شنبه در نشست کمیسیون هماهنگی بانکهای استان که با حضور سرپرست معاونت امور هماهنگی اقتصادی استانداری خراسان جنوبی در مدیریت امور شعب بانک ملی استان برگزار شد افزود: منابع بانکی استان اردیبهشت سال گذشته ۳۱۴ هزار و ۲۸۵ میلیارد ریال بود که اردیبهشت امسال با رشد ۲۸.۸ درصدی به ۴۰۶ هزار و ۵۶۵ میلیارد ریال رسید.
وی گفت: ۳۲ درصد این منابع حسابهای بلند مدت، ۲۵ درصد کوتاه مدت، ۲۱ درصد جاری و ۱۸ درصد پس انداز است.
دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای خراسان جنوبی اضافه کرد: مصارف بانکهای استان هم در یک سال گذشته بیش از ۳۷ درصد رشد داشته و اردیبهشت سال گذشته ۳۱۷ هزار و ۹۷۶ میلیارد ریال از منابع بانکی مصرف شده که این عدد اردیبهشت امسال به ۴۳۹ هزار و ۶۶۲ میلیارد ریال رسیده است.
وی گفت: بیشترین منابع بانکی با سهم ۲۸ درصدی در بخش کشاورزی، ۲۲ درصد بخش مسکن و ساختمان، ۲۴ درصد حوزه خدمات، ۲۰ درصد بخش صنعت و معدن و ۶ درصد در حوزه بازرگانی و صادرات مصرف شده است.
زرنگ بیان کرد: در زمان حاضر ۱۳۴ هزار و ۳۴۱ میلیارد ریال مانده مصارف قرض الحسنه بانکهای خراسان جنوبی است که این عدد پایان اسفند سال گذشته ۱۲۶ هزار و ۳۵۶ میلیارد ریال بوده است.
او گفت: ۴۰ درصد مصارف قرض الحسنه مربوط به تسهیلات ازدواج، ۹ درصد فرزندآوری، ۱۲ درصد خود اشتغالی، ۲ درصد مشاغل خانگی و ۲۷ درصد سایر موارد است.
وی با تاکید بر اینکه بیشترین وامهای قرض الحسنه فرزندآوری توسط بانک ملت پرداخت شده است عنوان کرد: از ابتدای امسال هزار و ۷۸ نفر موفق به دریافت این تسهیلات شدهاند، ۱۳ هزار و ۱۳۳ نفر در صف انتظار هستند.
دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای خراسان جنوبی به وضعیت پرداخت تسهیلات تکلیفی در بانکهای استان اشاره کرد و گفت: امسال پست بانک، بانک ملت و رفاه کارگران بیشترین درصد پرداخت نسبت به اعتبار تخصیصی در این حوزه را داشتهاند.
وی جمع مطالبات شبکه بانکی استان تا پایان اردیبهشت امسال را ۱۲ هزار و ۸۹۲ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در حالی که مصارف شبکه بانکی استان تا پایان اردیبهشت ماه ۴۳۹ هزار و ۶۶۲ میلیارد ریال بوده است.
منبع