توصیه‌های بهداشت خوزستان در خصوص نذورات و ذبح دام در عید قربان

به گزارش ایرنا دکتر پژمان بختیاری نیا روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا بیان کرد: با توجه به نذروات مردم و ذبح دام در روز عید قربان، رعایت بهداشت دام و در نتیجه گوشت قرمز بسیار حائز اهمیت بوده و کارشناسان دامپزشکی و بهداشت محیط بر سلامت دام و گوشت نظارت می‌کنند.

وی به مردم توصیه کرد: دام زنده را از میادین و محل های عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید و به هیچ عنوان دام را درمنازل و معابر عمومی ذبح نکنید.

بختیاری نیا ادامه داد: گوشت دام ذبح شده حداقل به مدت ۲۴ ساعت، جگر و سایر امعا و احشای دام حداقل به مدت ۴۸ ساعت قبل از مصرف باید در دمای چهار درجه یخچال نگهداری شود.

رییس مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: در هنگام خرد کردن گوشت حتما از دستکش استفاده کرده و از مصرف گوشت و جگر نیم پز خودداری شود.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

تقلید ناآگاهانه از الگوی ساخت و ساز و توسعه بی‌رویه، طبیعت را دچار زوال کرده است 

تهران- ایرنا- معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: استفاده از مصالح بومی …