به گزارش ایرنا از بانک مرکزی، اصغر بالسینی افزود: برای کالاهای اساسی و دارو ۳ میلیارد و ۵۲۷ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۸ میلیارد و ۵۹۲ میلیون دلار و برای خدمات ۳۲۴ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات ۲ میلیارد و ۷۴۱ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.
وی ادامه داد: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانههای روغنی و نهادههای دامی ۲ میلیارد و ۹۳۱ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۵۹۶ میلیون دلار و در مجموع ۳ میلیارد و ۵۲۷ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان باهدف حمایت از مصرفکنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالاهای ضروری با قیمت ارزانتر پرداخت شد.
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران خاطرنشان کرد: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حملونقل و خودرو» معادل یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل یک میلیارد و ۴۰۸ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۵۷۳ میلیون دلار، «ماشینآلات و تجهیزات تولید» معادل ۷۴۷ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۳۹۷ میلیون دلار صورتگرفته است.
بالسینی گفت: این گروههای صنایع همچنین به ترتیب ۶۵۳، ۱۳۹، ۵۲۷، ۴۹۲ و ۲۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا روز ۲۸ خردادماه سال جاری دریافت کردهاند. علاوه بر این گروهها، ۴ میلیارد و ۲۹۷ میلیون دلار ارز نیمایی و ۹۰۸ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاصدادهشده است.
این مقام مسئول افزود: میانگین موزون نرخ ارز یکماهه منتهی به ۲۸ خرداد، ۳۸ هزار و ۳۳۱ تومان برای دلار، ۴۱ هزار و ۱۶۵ تومان برای یورو، ۱۰ هزار و ۴۳۷ تومان برای درهم و ۵ هزار و ۲۸۳ تومان برای یوآن، ۴۳۵ تومان برای روبل و ۱ هزار و ۱۷۶ تومان برای لیر محاسبه شده است. تاکنون در مجموع ۳۳ حراج شمش طلای انجام شده در مرکز مبادله ارز و طلای ایران ۵.۴ تن طلا تومان معامله شده است.
منبع