به گزارش ایرنا از دبیرخانه شورای عالی جهاد سازندگی، محمدامین میرچی، دبیر کمیته تولید و اشتغال دبیرخانه شورای عالی جهاد سازندگی با اشاره به تصویب و ابلاغ آییننامه حمایت از گروههای مردمی در حوزه اشتغالزایی، اظهار داشت: با توجه به نیاز امروز کشور در زمینه اقتصاد و ایجاد شغل، هدف از تدوین این آییننامه توانمندسازی گروههای مردمی در زمینه اجرای طرحهای مربوط به اشتغالزایی و استفاده از ظرفیتها و منابع گروههای مردمی برای اجرای این طرحها در راستای ایجاد و توسعه اشتغال پایدار در مناطق کم برخوردار روستایی است.
وی افزود: بخشی از شرایط تصریح شده در این آییننامه برای حمایت از گروههای مردمی به این صورت است که اولاً مردمی بودن این گروهها باید از طریق نهادهای مرتبط احراز شود، پس از آن در خواست مجموعه به صورت کتبی برای دبیرخانه شورا ارسال شود و بعد از بررسیهای شورا ادامه فرآیند انجام میشود.
میرچی گفت: یکی از مهمترین بخشهای این آییننامه تسهیلاتی است که در اختیار معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری قرار خواهد گرفت تا در اختیار گروههای مردمی قرار دهند. وی تاکید کرد: سقف تسهیلات ارائه شده ۴ میلیارد تومان برآورد شده است و با توجه به طرح توجیهی که گروه مردمی ارائه میدهد میزان مبلغی که به گروه تعلق خواهد گرفت تعیین خواهد شد.
دبیر کمیته تولید و اشتغال با اشاره به تامین منابع مالی مورد نیاز برای اجرای این آییننامه گفت: در این برنامه تلاش شده است از صندوقهای مالی کمک گرفته شود که در سطح استان شعبه دارند تا گروههای مردمی در هر شهری بتوانند با دسترسی آسان درخواست خود را ثبت و ادامه فرآیند را پیگیری کنند.
میرچی همچنین افزود: نظارت بر اجرای طرحهای مردمی تایید شده که شامل دریافت تسهیلات شدهاند توسط خود شورای عالی جهاد سازندگی و نهاد مالی که این تسهیلات را در اختیار قرار داده است انجام میشود.
وی تاکید کرد: به طور طبیعی ارائه این تسهیلات شرایط عمومی و تخصصی خود را خواهد داشت که توسط بانک مرکزی مشخص شده است، به طور مثال آقایان اگر میخواهند از این تسهیلات استفاده کنند حتماً باید کارت پایان خدمت یا معافیتهای قانونی داشته باشند، همچنین حتماً باید طرح توجیهی قابل قبول وجد داشته باشد و حتماً باید تخصص آن کار را داشته باشند به طوری که بتوان آن تخصص را احراز کرد.
منبع