بحران مالی مساجد دهلی دو ساله شد

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره،  امامان جماعت و مؤذنان در حدود دویست مسجد شهر دهلی می‌گویند ۲۴ ماه است که حقوق خود را دریافت نکرده‌اند.

 این حقوق ماهیانه که به ۱۸ هزار روپیه (حدود ۲۱۰ دلار) برای امامان جماعت و ۱۶ هزار روپیه (حدود ۱۹۰ دلار) برای موذنان بوده است منبع اصلی تامین هزینه‌های زندگی آنها است.

بسیاری از آنها از تاخیر در پرداخت حقوق ماهیانه که باعث بروز فشارهای مالی در زندگی آنها شده گلایه دارند.

عبدالستار که موذن مسجد القریش و یکی از آسیب‌دیدگان از توقف پرداخت حقوق و دستمزدهاست، به الجزیره گفت: ما امامان جماعت تحت نظارت سازمان اوقاف دهلی هستیم نه دولت دهلی. پدران ما زمین‌ها و املاکی را به سازمان اوقاف وقف کردند بنابراین درآمد حاصل از آنها باید به ما اختصاص داده شود و حقوق خود را از این درآمد دریافت کنیم.

این موذن ادامه داد: ما به سختی به زندگی ادامه می‌دهیم. عده‌ای از امامان جماعت به دلیل عدم درمان مناسب از دنیا رفتند.

اما سوالی که مطرح می‌شود این است که این بودجه در کجا صرف می‌شود؟ محمد ارشد خطیب مسجد مان سینگ در این باره می‌گوید: کسی نمی‌داند که این اموال کجا خرج می‌شود. هیچ کس به ما نمی‌گوید که کجا هزینه می‌شوند.

وی افزود: ما قریب به هجده ماه است که با مشکل مواجهیم و علیرغم همه تلاش‌هایی که برای رفع این مشکل انجام داده ایم، اوضاع بهبود نمی‌یابد. به دلیل تاخیر در پرداخت حقوق، نمی‌توانیم هزینه‌های تحصیل فرزندانمان را بپردازیم و مجبور می‌شویم قرض کنیم.

امامان جماعت می‌گویند که حقوقشان به دستور معاون فرماندار منصوب شده توسط حزب بهاراتیا جاناتا، متوقف شده و آنها را از حقوق مالی خود محروم کرده است.

 مسلمانان هند حدود ۱۸ درصد از کل جمعیت این کشور  ۱.۴ میلیارد نفری را تشکیل می‌‌دهند و تعداد آنها به بیش از ۲۵۰ میلیون نفر می‌رسد.

انتهای پیام


منبع

About nasimerooyesh

Check Also

تلاوت ترتیل «جعفر السعدی» قاری مراکشی از سوره آل عمران

به گزارش ایکنا، جعفر السعدی، قاری مراکشی در این فیلم آیات 190 تا 193 سوره …