منصور شیشهفروش روز جمعه در گفتوگو با ایرنا افزود: این تعداد فوتی بر اثر غرق شدگی در منابع آبی استان در سالجاری تاکنون در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تغییر چندانی نداشته است.
وی خاطرنشان کرد: حدود ۵۵ مورد حادثه غرق شدگی در رودخانهها، کانالهای انتقال آب و استخرهای ذخیره آب کشاورزی و باغهای شخصی در سطح استان از ابتدای سال جاری تاکنون رخ داده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، اظهار کرد: حوادث غرق شدگی بویژه در روزهای تعطیل و با افزایش دمای هوا و حضور گردشگران در عرصههای طبیعی و مجاور منابع آبی افزایش یافته است.
شیشه فروش تصریح کرد: هشدارهای لازم پیش از این درباره خطر شنا کردن در منابع آبی از جمله کانالهای انتقال آب، استخرهای کشاورزی، رودخانههای مناطق غرب و جنوب استان و بالادست زاینده رود و همچنین دریاچه سدهای مخزنی استان داده شده است.
وی اضافه کرد: رودخانههای خرسان، آب ملخ و ونک در شهرستان سمیرم، گوکان، یلان و چشمه لنگان در فریدونشهر و زایندهرود در مناطق غرب استان و باغبادران و کانالهای انتقال آب شبکه نکوآباد و سدهای باغکل خوانسار، ونک و قره قاچ سمیرم، کوچری گلپایگان، خمیران و زایندهرود از جمله مناطقی است که باید طرحهای کاهش خطر در آنها اجرا شود.
شیشه فروش گفت: شهرداری ها، شرکت آب منطقهای، جمعیت هلال احمر و جهاد کشاورزی موظف به استقرار تیمهای امدادی و گشت و نظارت در مسیر کانالها و رودخانهها و ارایه آموزشهای لازم در مناطق خطرپذیر برای پیشگیری از وقوع حوادث غرق شدگی هستند.
به گزارش ایرنا، ۷۲ نفر سال ۱۴۰۲ بر اثر غرق شدگی در منابع آبی اصفهان جان باختند که شامل ۶۶ مرد و ۶ زن است.
منبع