[ad_1]
به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، در کتاب مسائل حقوقی مصاحبههای تاریخ شفاهی پس از بررسی منابع و متون داخلی و خارجی، مصوبات قانونی و ملاحظات اخلاقی بینالمللی و داخلی در تعیین حقوق پدیدآورندگان مصاحبههای تاریخ شفاهی، با بهرهگیری از تجربیات اشخاص و مؤسسات مجری طرحهای تاریخ شفاهی، دستورالعمل و شیوهای کاربردی به منظور بهرهبرداری از منابع تاریخ شفاهی به شکلهای مختلف و تعیین حقوق پدیدآورندگان این منابع ارائه شده است.
در ویراست دوم این کتاب، رأی حضرت آیتالله خامنهای، در بخش مالکیت فکری در اسلام؛ توضیحاتی درباره آخرین وضعیت لایحه «قانون حمایت از حقوق مالکیت ادبی و هنری و حقوق مرتبط» و نحوه پرداختن به منابع تاریخ شفاهی و منابع شنیداری در این لایحه و آخرین رویدادها و فعالیتهای آموزشی حوزه تاریخ شفاهی در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران افزوده شده است. از دیگر تغییرات ویراست دوم به بهروزرسانی و تکمیل منابع کتاب و نیز اصلاح برخی اغلاط میتوان اشاره کرد.
ویراست دوم کتاب «مسائل حقوقی مصاحبههای تاریخ شفاهی» در ۳۷۸ صفحه از طریق فروشگاه آنلاین انتشارات سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به این نشانی قابل تهیه میباشد. همچنین علاقمندان میتوانند این اثر را با مراجعه به انتشارات سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران تهیه کنند.
ویراست دوم کتاب «مسائل حقوقی مصاحبههای تاریخ شفاهی» تالیف پیمانه صالحی، توسط انتشارات سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران منتشر شد. ویراست اول این کتاب در سال ۱۳۹۹ در ۳۷۹ صفحه منتشر شده است به شرح تکالیف حقوقی افراد، سازمانها و مؤسسات در قبال یکدیگر، و تعهدات آنها نسبت به اطلاعات حاصل از مصاحبههای تاریخ شفاهی میپردازد.
منبع