فرمانده قرارگاه اربعین سامرا: فراتر از سال‌های قبل به زائران اربعین خدمت کنیم


به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سردار امین شریعتی روز یکشنبه -۳۱ تیر- در نشست مسئولان قرارگاه اربعین سامرا و بلد که به میزبانی سازمان اوقاف و امور خیریه و با حضور مسئولان ستاد اربعین و موکب‌داران سامراء و بلد برگزار شد، اظهار داشت: در این ۹ سال هر چه اتفاق افتاده با همکاری همه اعضای ستاد و قرارگاه بوده است. آنچه درباره سامرا مهم است مساله امنیت است که در آنجا اتفاق افتاده است؛ در سامرا نیاز نبود که مردم و ارتش عراق با آتش و خونریزی آن را امن کند، امنیت با همراهی مردم به دست آمد.

فرمانده قرارگاه اربعین سامرا با اشاره به تاکید همیشگی شهید سلیمانی برای رونق‌بخشی به سامرا، افزود: ما با دست خالی به سامرا رفتیم، هر کاری کردیم دشمن مانع از ورود ما می‌شد. در بلد با خود گفتم اینجا جایی است که باید شبانه‌روز کار کنیم. روی سامرا نظر منفی داشتند، اما با حمایت حاج قاسم و ابومهندس، این کار تحقق پیدا کرد.

راه اندازی ۳۵ پایگاه بهداشتی و درمانی در سامرا

شریعتی گفت: در ارتباط با خدمات بهداشت و درمان، در ۳۵ نقطه سامرا همکاران حوزه بهداشت و درمان اعم از بیمارستان‌ و پایگاه خدمات درمانی مستقر هستند؛ در بخش بهداشت و درمان استان صلاح‌الدین همه هستند و دوستان حشدالشعبی هم در این زمینه به ما کمک می‌کنند.

وی با اشاره به اهمیت تامین امنیت در سامرا برای زائران، گفت: با توجه به این که امسال حضور زائران بیشتر از سال‌های گذشته باشد به مسائل امنیتی توجه ویژه شده است تا زائران به سلامت زیارت کنند و برگردند؛ خدا را باید شکر کنیم که در این عرصه حضور پیدا کردیم و راه برای ما باز شده است؛ باید قدر این را بدانیم. امروز دور هم جمع شده‌ایم با انسجام و هماهنگی کارهای خود را دنبال کنیم.

فرمانده قرارگاه اربعین سامرا گفت: مراسم روز قدس فقط در بغداد و نجف برگزار شد، اما در استان صلاح‌الدین در چهار شهر سنی‌نشین این استان هم برگزار کردیم که در سایه اربعین و تامین امنیت اتفاق افتاده است.

آرزوی حاج قاسم محقق شد پنج میلیون زائر به سامرا می‌آیند

شریعتی گفت: ۹۰ درصد کالاها و خدماتی که در سامرا خریداری می‌شود ایرانی است؛ سنگ‌کارهای شخصی ایرانی در سامرا پیمانکاری خانه‌های مردم سامرا را انجام می‌دهند. امروز زائرانی که در اربعین به عراق می‌روند بدون زیارت سامرا آنجا را ترک نمی‌کنند.

وی افزود: وصیت حاج قاسم و یکی از آرزوهایش این بود که پنج میلیون زائر به سامرا بیایند، که اتفاق افتاد و محقق شد؛ با کارهایی که شما کردید باعث شده مردم سامرا و منطقه منتظر هستند که کی روزی به آنها برسد.

سردار شریعتی با اشاره به ابلاغ دولت مبنی بر اقدام‌های مرتبط با اربعین از اول صفر، گفت: امسال باید کمک کنیم و دست به دست هم دهیم فراتر از سال‌های قبل اقدام کنیم. شما آمدید کمک کنید نباید طلبکار باشید. من در آنجا مستقر شده‌ام و موکب‌داران باید به زائرانی ایرانی خدمت رسانی کنند.

همکاری مسئولان در عراق با ستادهای اربعین بهتر شده است

حجت‌الاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه هم گفت: در مجموعه این سازمان، همکاران ما در ستادهای اربعین در استان‌های مختلف مستقر شده‌اند و توان این افراد در این محور از نظر لجستیک و پشتیبانی فراهم است و این یک کار مهم در جبهه مقاومت است.

معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: هدف ما در پی تلاش سردار شهید سلیمانی و دیگر شهیدان، تکمیل حرکت آنها و به نتیجه رسیدن اهدافی است که در جبهه مقاومت دنبال شد. سختی کار در سامرا و بلد بیشتر است و لازم است برنامه‌ریزی‌ها دقیق‌تر صورت گیرد.

وی گفت: در این جلسه که با حضور تمام متولیان ستاد در سامرا و بلد برگزار شده لازم است به مواردی چون جانمایی مواکب و استقرار افراد توجه شود.

عادل بر ضرورت هماهنگی‌های بین بخشی تاکید کرد و گفت: گاهی مشکلاتی هم در عراق وجود دارد و این گونه نیست که همه چیز هماهنگ باشد و همه در این کشور همراه باشند، باید با تعامل و پیگیری هماهنگی ها را افزایش دهیم.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

شهادت یا پیروزی سرنوشت سربازان مقاومت است/ تا سحرگاه یک قدم مانده

به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، سوگواره ادبی «سید شهید» شامگاه یکشنبه ۸ مهرماه با حضور …