تولید ۸ محصول فناورانه حلال خوراکی

به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، حسین رستگار افزود: ارزیابی خطر آلاینده‌های پرخطر در محصولات آرایشی-بهداشتی، انواع نان مورد استفاده خانوار، گردو، قهوه بوداده و غیره، تعیین روش‌های نوین بر پایه هوش مصنوعی از قبیل پیش بینی ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی عسل، تشخیص منشا بافتی ژلاتین، اندازه‌گیری SPF ضدآفتاب، اندازه‌گیری فرمالدئید در آرایشی و بهداشتی، منشاء شیر در انواع پنیر در این حوزه قرار گرفته است.

وی با اشاره به توسعه محصولات فناورانه و حلال، تصریح کرد: از جمله محصولات تولید شده در این حوزه می‌توان به کاربرد فیلم خوراکی حاوی پروتئین و اسانس در نگهداری پنیر، ارائه فرمولاسیون برای جایگزین‌های گیاهی محصولات لبنی، اثر پوشش نشاسته سیب زمینی حاوی آمینواسید انتخاب شده برای جلوگیری از تشکیل ترکیبات سرطان‌زا در مرغ سرخ شده، تولید ماست تربا سنتی با استفاده از باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از سبزیجات تخمیر شده می‌توان اشاره کرد.

رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو همچنین از تولید فیبرهای هیدرولیز شده بومی، تولید ناگت حاوی مایکو پروتئین به عنوان جایگزین گوشت مرغ، تولید شیر با فنیل آلانین در فرمولاسیون افراد فنیل کتونوریا، تولید برگر حاوی مایکو پروتئین با عنوان جایگزین گوشت قرمز با روش فناورانه خبر داد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

سهم بانوان معلول از مسکن ۲۰ درصد است/تدوین برنامه ویژه برای زنان سالمند تنها

به گزارش ایرنا از سازمان بهزیستی کشور، سیدجواد حسینی روز یکشنبه در مراسم گرامیداشت روز …