وی تأکید کرد: مخاطبان ما آیندهسازان کشور هستند، لذا ضروری است که در فضای جنگ شناختی و وضعیت شبهه آلودی که دشمن ایجاد کرده با برگزاری هر چه پرشکوهتر سفر اربعین کمکی به این عزیزان برای مواجهه با این قسم تهاجمات نرم داشته باشیم. امسال هدف ما اعزام 1500 دانشجو و همچنین اساتید و کارکنان است. قطعاً در این مسیر همافزایی با دستگاههای مختلف موجب اعتبار و نیز غنی شدن محتوای این سفر زیارتی است، چرا که دغدغه ما فقط اسکان و انتقال و خورد و خوراک نیست، محتوای این سفر نیز بسیار حائز اهمیت است.
عابدی اضافه کرد: علاوه بر اعزام کاروانها، تسهیل نقل و انتقال در ایران و عراق، برپایی موکب «دانشجویان حسینیه ایران» را نیز در شهر مقدس کربلا در دستور کار خواهیم داشت.
عباس کلانتری، رئیس دانشگاه یزد نیز در این نشست گفت: برپایی موکب در شهر کربلا با وضعیت حمل و نقل و گرمای هوا کار بسیار دشوار و در عین حال ارزشمندی است.
کلانتری به نقش بیبدیل سفر اربعین در مقابله با تهاجم فرهنگی اشاره کرد و افزود: همه ما باید در چنین فعالیتهای تأثیرگذاری با بیشترین توان مشارکت کنیم. مباحث مالی نیز در این مسئله مهم است اما برکتی که خداوند در این سفر سراسر معنویت قرار داده چندین برابر هزینهای است که انجام میشود. لذا از اعضا و رؤسای دانشگاهها درخواست میشود نهایت توان خود را در این زمینه به کار بندند.
وی افزود: تمام امور مربوط به اعزام دانشگاهیان با مدیریت بسیج دانشجویی به عنوان دبیر ستاد دانشگاهیان انجام خواهد شد. ثبتنام دانشگاهیان از هم اکنون آغاز شده و اعزامها از 20 مرداد ماه انجام میشود. دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه میتوانند برای ثبتنام به دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاهها مراجعه کنند.
رئیس دانشگاه یزد بیان کرد: امیدواریم با کمک خیران بتوانیم امسال اربعین را برای دانشگاهیان با برنامههای ویژه برگزار کنیم و یک خاطره ماندگار را برای آنها رقم زنیم.
انتهای پیام
منبع