به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، حسن ناهیدی سه شنبه شب در جلسه شورای پدافند غیرعامل خراسان شمالی اظهار کرد: گرچه موردی از بیماری تب دنگی و پشه آئدس در استان ثبت نشده است اما با توجه با آلودگی استانهای همجوار باید تمام تمهیدات لازم در حوزه پیشگیری، مقابله و درمان اندیشیده شود.
وی همچنین بر آگاهی بخشی و افزایش سواد سلامت مردم با کمک رسانههای جمعی تاکید کرد و افزود: آموزش و اطلاع رسانی در تمام مراکز بهداشتی و درمانی در خصوص گزش پشه آئدس با جدیت انجام شود.
تب دِنگی (Dengue fever) نام یک بیماری ویروسی است. به آن تب دنگ، تب دانگ و تب استخوانشکن هم گفتهاند. این بیماری از طریق نیش پشه آئدس به انسان منتقل میشود و انتقال این بیماری از طریق انسان به انسان امکان پذیر نیست و بروز بیماری بر اثر گزش پشه اتفاق می افتد.
ناهیدی با اشاره به اندیشیدن تهمیدات لازم برای تامین برق پایدار در استان، گفت: تمامی دستگاههایی که نیاز ضروری به برق پایدار دارند، استفاده از مولدهای اضطراری برای تأمین بخشی از انرژی را مورد توجه قرار دهند.
وی بیان کرد: یکی از تمهیدات مدیریت انرژی، تأمین بخشی از انرژی مورد نیاز دستگاههای اجرایی از طریق احداث نیروگاه و استفاده از مولدهای اضطراری است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت: مجموعه صنایع استان میتوانند با اتخاذ تمهیدات لازم، اقدام به احداث نیروگاههای تولید برق برای حفظ پایداری شبکه برق در فصل گرما کرده و از بروز خسارتها به این بخش جلوگیری کنند.
ناهیدی گفت: با برنامهریزی و اقدامات به عمل آمده از سوی شرکت توزیع نیروی برق استان و همکاری مطلوب مدیران و اعضا کارگروه و مردم، تاکنون شاهد پایداری برق در استان بودیم.
به گزارش ایرنا، ۴۰ درصد برق در خراسان شمالی در پیک بار توسط سامانه های سرمایشی ادارات و بخش خانگی مصرف می شود.
اکنون ۹۹.۹ درصد جمعیت شهری و روستایی استان خراسان شمالی از برق برخوردارند و ۴۱۴ هزار مشترک برق در بخشهای تجاری، خانگی، ادارای و صنعتی و کشاوزی وجود دارد.
براساس اعلام اداره کل هواشناسی خراسان شمالی، گرمای هوا در مناطق مختلف استان تا پایان هفته جاری ماندگار است.
منبع