به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا، کاظم غریبآبادی روز یکشنبه ۱۴ مرداد – سالروز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی – در آیین هشتمین دوره اعطای جایزه حقوق بشر اسلامی با عنوان «دفاع از مردم مظلوم فلسطین، محور مقاومت و مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی» اظهار داشت: در مراسم امسال قرار بود از شهید والامقام، رهبر شجاع و مجاهد برجسته اسماعیل هنیه به پاس سال ها مجاهدت و مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی و تقدیم بیش از ۸۰ شهید از خانواده خود در جهت حفظ آرمان های انقلابی و ضدصهیونیستی تجلیل شود.
وی افزود: این شهید مجاهد، پیش از برگزاری این مراسم طی یک عملیات تروریستی به دست رژیم جنایتکار صهیونیستی به درجه رفیع شهادت رسید؛ پاداشی که ارزشمند ترین تجلیل از مجاهدانی است که در راه خداوند و حفظ عزت و سربلندی اسلام و آزادی قدس شریف به جهاد برخاستهاند.
وی شهادت اسماعیل هنیه را به رهبر معظم انقلاب اسلامی، مردم مظلوم فلسطین و تمامی آزادیخواهان جهان تسلیت گفت و ادامه داد: به تعبیر رهبر معظم انقلاب اگرچه این حادثه ما را داغدار کرد ولی زمینه مجازاتی سخت برای رژیم صهیونیستی جنایتکار و تروریست فراهم کرد.
غریب آبادی خاطرنشان کرد: ۱۶ سال قبل روز ۱۴ مرداد ماه سالروز تصویب اعلامیه حقوق بشر اسلامی به ابتکار جمهوری اسلامی ایران از سوی سازمان همکاریهای اسلامی به عنوان روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی تعیین شد.
وی اضافه کرد: اعلامیه حقوق بشر اسلامی تصریح میکند که بر اساس شریعت اسلامی، حقوق بشر ناشی از کرامت و ارزش ذاتی انسان است و امت اسلامی رسالت جهانی دارد و اگر چه بشریت به مراحل پیشرفتهای در علوم مادی رسیده است اما نیاز مبرم به ایمان و معنویت برای حفاظت از حقوق و تمدن خویش دارد.
غریبآبادی اظهار داشت: کرامت و آزادی انسانی مورد هجمه گسترده منادیان غیرواقعی حقوق بشر قرار گرفته و کشورهای غربی که مزورانه از حقوق بشر دم میزنند آشکارا از نسلزدایی و جنایت علیه بشریت رژیم صهیونیستی در غزه و رفح حمایت می کنند.
تحمیل ارزشهای لیبرال و سکولار در پوشش حقوق بشر به کشورهای مسلمان
معاون امور بینالملل قوه قضاییه تصریح کرد: پوشالی و ناکارآمدی گفتمان حقوق بشر غربی به حدی عیان شده که در کنگره آمریکا به سرکوب وحشیانه اعتراضات مسالمت آمیز دانشجویان معترض مبادرت می ورزد اما از سوی دیگر از نتانیاهو فرمانده باند جنایتکار و تروریست صهیونیست ها که نزدیک ۱۳۰ هزار انسان بی گناه که بیش از دو سوم آن ها را کودکان و زنان تشکیل میدهند، شهید و مجروح کردهاند، تجلیل به عمل میآید.
وی افزود: مدعیان حقوق بشر همواره کوشیدهاند تا با نادیده گرفتن فرهنگ دیگر ملتها از جمله کشورهای مسلمان، ارزش های لیبرال و سکولار جامعه خود را در پوشش حقوق بشر به جهان تحمیل کنند.
غریبآبادی گفت: گسترش توهین به ادیان و مذاهب و نفرت افکنی علیه جامعه مسلمانان و حمایت های دولتی از این اقدامات تحت عنوان آزادی بیان پدیده خطرناکی است که اشاعه آن موجب تشدید تنش نفرت پراکنی اسلامی هراسی و خشونت علیه مسلمانان می شود و تهدیدی علیه صلح امنیت و هم زیستی مسالمت آمیز و تهدیدی علیه روابط دوستانه میان ملت ها و پیروان ادیان الهی به شمار می رود.
وی ادامه داد: پر واضح است که به دلیل سیاست ها و مواضع غیراصولی کشورهای مدعی حقوق بشر کرامت انسانی عصر کنونی بیش از هر زمان دیگری در معرض تهدید قرار گرفته است.
ادامه دارد…
منبع