به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، جعفر معیادفر روز سه شنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه وظیفه عملیاتی اورژانس در خاک کشور تا نقطه صفر مرزی است، از انتقال ۲۷۱ آمبولانس و ۴۴ دستگاه اتوبوس و ۱۴ دستگاه موتور آمبولانس در مسیر پیاده روی اربعین تا گذرگاههای مرزی خبر داد و گفت: ۴ واحد آزمایشگاهی، ۱۴ بالگرد و سه هواپیما در نقطه صفر مرزی پیشبینی شده است.
واکسیناسیون زائران خارجی پیش از ورود به کشور
وی درباره پایش سلامت زائران خارجی که از مسیر ایران به عراق عزیمت می کنند، اظهار داشت: برای تمام افرادی که از پاکستان وارد کشور می شوند، واکسیناسیون انجام می شود که امسال تب دنگی هم به آن اضافه شده است.
رئیس سازمان اورژانس کشور تاکید کرد: اگر فردی علائم بیماری تب دنگی را داشته باشد، از وی تست های سریع گرفته می شود و در صورت مثبت بودن نتیجه آزمایش، از ورود وی جلوگیری می شود.
میعادفر درباره شیوع سرخک در کشور عراق و توصیه انجام شده به زائران برای انجام واکسیناسیون پیش از سفر گفت: همچنان توصیه میکنیم افراد پرخطر و دارای بیماری زمینه ای مراجعه کنند.
گرمازدگی چالش اصلی سلامت زائران/ تامین ۳۰۰ هزار لیتر سرم
معیادفر با اشاره به استقرار هوای گرم بر کشور، یکی از دغدغههای حوزه سلامت زائران را تامین زنجیره غذایی سالم و نظارت جدی در این زمینه عنوان کرد و گفت: چالش اصلی در این ایام گرمازدگی زائران است.
وی با اشاره به اینکه بالغ بر ۳۰۰ هزار لیتر سرم برای استفاده در مرزها تهیه میشود، گفت: با شرکتهای تولیدکننده هماهنگی لازم برای تهیه سرمهای بیشتر نیز صورت گرفته است.
رئیس سازمان اورژانس کشور که مسئولیت کمیته سلامت قرارگاه اربعین را بر عهده دارد، توسعه زیرساختها در گذرگاههای مرزی با عراق را در بهبود خدمت رسانی به زائران موثر دانست و اظهار داشت: در این ارتباط زیرساختهای ثابت در مرزها حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
میعادفر این نکته را یادآور شد که هرچه توقف در نقطه صفر مرزی کاهش یابد، مشکل گرمازدگی زائران نیز کاهش خواهد یافت.
رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد مرکزی اربعین حسینی خاطر نشان کرد: سال گذشته در داخل کشور موردی از فوتی زائران به دلیل گرمازدگی را نداشتیم.
تکمیل می شود…
منبع