به گزارش ایرنا از وبدا، حسین فرشیدی در این ابلاغیه گفت: با توجه به نزدیک شدن ایام ماه صفر و برگزاری مراسم راهپیمایی و پیاده روی بزرگ اربعین سالار شهیدان و خیل عاشقان و زائرین حسینی که در این ایام از نقاط مختلف کشور و کشورهای اسلامی همسایه به سمت مرزهای خروجی در استان های غرب و جنوب غربی حرکت می کنند تا به عتبات عالیات مشرف شوند.
وی ضمن یادآوری کنترل عوامل محیطی (آب آشامیدنی، مواد غذایی، وضعیت دفع فاضلاب و پسماند، هوا و حشرات و ناقلین بیماری) به منظور حفظ و ارتقای سلامت زائران، تاکید کرد: نظارت بر رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی در موکب ها و ایستگاه های صلواتی و محل های اسکان زائران به ویژه نظارت بر ایمنی آب آشامیدنی و تهیه و توزیع مواد غذایی و نذورات در مراسم، برای پیشگیری از بروز بیماری های مرتبط با آب و غذا از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت همچنین توصیه های بهداشتی و آموزشی نیز برای زائران، موکب داران و مدیران کاروان های زیارتی در قالب یک مجموعه آموزشی ارائه کرده است.
منبع