به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «نبی الله رشنو» در نشست پدافند غیرعامل در محل معاونت امور تولیدات دامی این وزارتخانه افزود: به عنوان سیاست بلندمدت و با هدف دستیابی به یک نقشه راه مشخص در مدیریت ریسک، اقدامات پیشگیرانه و اتخاذ تدابیر لازم برای بازتوانی بخش کشاورزی در صورت مخاطرات محیطی و پدافندی، این سند تهیه خواهد شد و تلاش میکنیم با همکاری معاونتها و سازمانهای تخصصی و استانها، مجموع نیازها، چالشها، ضرورتها و ملزومات در دو حوزه مخاطرات و پدافند غیرعامل وزارت جهادکشاورزی رصد و شناسایی شود.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بخش کشاورزی اظهار داشت: با همکاری سازمان مدیریت بحران و سازمان پدافند غیرعامل در راستای تدوین این سند جامع حرکت خواهیم کرد.
وی تصریحکرد: بر اساس ظرفیتهای فکری، ایدهپردازی و مالی که در سازمان پدافند غیرعامل و سازمان مدیریت بحران وجود دارد و متناسب با وظایف این دو حوزه، در صورت مواجهه با مخاطرات و تهدیدات در بخش کشاورزی و براساس نوع خطر و نوع موضوع پدافند غیرعامل، ردیف اعتباری تعیین میشود.
رشنو گفت: با حمایت این دو سازمان، اعتبار لازم و متناسب با نیاز بخش کشاورزی در حوزه مخاطرات و تهدیدات را از سازمان برنامه و بودجه طلب میکنیم.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بخش کشاورزی با بیان اینکه حل بحران و ورود به آن بسیار هزینهساز است، گفت: قصد داریم با کمترین هزینه در قالب مدیریت ریسک و اقدامات پیشگیرانه، هزینههای دستگاهها و دولت را کاهش دهیم و در صورت رخ دادن مخاطره، اعتبارات دولتی را جذب کنیم.
رشنو افزود: تاکنون نشستهایی را با برخی سازمانهای تخصصی و معاونتهای آب و خاک و امور تولیدات دامی برای شناسایی و رصد چالشها و نیازها در حوزه مخاطرات و پدافند غیرعامل بخش کشاورزی داشتهایم و این نشستها ادامه خواهد داشت.
وی اضافهکرد: از طریق گزارشهای مکتوب، چالشها، فرصتها، ظرفیتها و ضرورتها را دریافت کردهایم و امیدواریم با نتایج این نشستها و جمعبندی نهایی در کوتاهترین زمان، سند راهبردی مخاطرات و پدافند غیرعامل وزارت جهادکشاورزی آماده شود.
منبع