به گزارش ایرنا دکتر محمدحسین سرمست روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: این نیروها شامل کارشناسان بهداشت محیط، پیشگیری از بیماریها، بهداشت عمومی و ماما هستند که به صورت شیفتی در مرز چذابه مستقر خواهند شد و به صورت ۲۴ ساعته به زائران خدمات ارائه میدهند.
نظارت دقیق بر بهداشت موکبها و غربالگری زائران
وی با تاکید بر اهمیت سلامت زائران گفت: نظارت بهداشتی دقیق بر موکبها، از جمله کلر سنجی آب آشامیدنی و نظارت بر طبخ و توزیع غذا، در دستور کار قرار دارد. همچنین، برای پیشگیری از بیماریهای واگیر، غربالگری زائران در مرز چذابه انجام میشود.
آمادهباش کامل بیمارستانها و درمانگاههای سیار
سرمست افزود: علاوه بر استقرار نیروها در مرز، بیمارستانهای خوزستان، به ویژه بیمارستانهای طریق القدس بستان و شهدای نفت دشت آزادگان، در حالت آمادهباش کامل قرار دارند تا در صورت نیاز، خدمات درمانی رایگان به زائران ارائه دهند. همچنین، آمبولانسها و اتوبوس آمبولانسهای اورژانس پیش بیمارستانی به عنوان درمانگاههای سیار در طول مسیر خدمترسانی خواهند کرد.
توجه ویژه به شیوع سرخک در عراق
رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به شیوع سرخک در عراق گفت: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، به کودکان زیر ۱۵ سال که واکسن سرخک دریافت نکردهاند، این واکسن تزریق میشود.
زیرساختهای ثابت و موقت درمانی در مرز چذابه
وی با اشاره به زیرساختهای درمانی در مرز چذابه اظهار کرد: درمانگاه شهید هاشمی با امکانات کامل اورژانسی و داروخانه، به صورت شبانهروزی در خدمت زائران است. همچنین، سایر دستگاههای اجرایی مانند بهزیستی، نیروی انتظامی و سپاه نیز درمانگاههای موقت در مرز برپا خواهند کرد.
بر اساس این گزارش هدف اصلی از این اقدامات، تأمین سلامت زائران اربعین حسینی است. دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تمام توان در این مسیر تلاش میکند تا زائران بتوانند با آرامش خاطر به زیارت ابا عبدالله الحسین (ع) مشرف شوند.
منبع