به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، محمد رئیس زاده روز یکشنبه در حاشیه نشست مراسم روز خبرنگار که در محل سازمان برگزار شد، افزود: دکتر ظفرقندی عضو شورای عالی نظام پزشکی بوده و علاوه بر اینکه جراح قلب است اشراف خوبی به حوزه بهداشت و درمان دارد و ما او را جزو جامعه پزشکی می دانیم.
وی با یادآوری اینکه رئیس جمهور نیز از اعضای جامعه پزشکی است، اظهار داشت: انتظار می رود وزیر بهداشت پیشنهادی دولت چهاردم در حوزه بهداشت و درمان به اسناد بالادستی و برنامه هفتم توسعه توجه کند و در تضاد با آنها اقدامی انجام نشود.
رئیس زاده تصریح کرد: پرداختن جدی به بهداشت و درمان و ارتقای سواد سلامت جامعه ضروریست، در این سه سال این حوزه به خصوص در پرداختن جدی به نیروی انسانی مغفول مانده، پرداختن اورژانسی و خارج از دستور برای تامین نیروی انسانی نیاز است.
به گفته وی، رفع دغدغه های مردم در حوزه بهداشت و درمان مهم است باید کسی که بیمار شد دغدغه دسترسی به بستری، دارو، امکانات و هزینه نداشته باشد و در عین حال از وزیر پیشنهادی وزیر بهداشت می خواهیم به دغدغه های فارغ التحصیلات جوان پزشکی توجه اساسی کند زیرا خواسته های آنها متفاوت از گذشتگان است.
رئیس زاده همچنین با تاکید بر اینکه مداخلات غیر مجاز سلامت مردم را به خطر می اندازد، اظهار داشت: این مداخلات عملکرد علمی و جامعه پزشکی را به خطر می اندازد باید به سایت های غیرمجاز تبلیغاتی نظارت شود، البته سازمان نظام پزشکی اقداماتی را در این جهت انجام می دهد.
حمیدرضا ظفرقندی زاده ۱۳۳۷ در تهران که از سوی رئیس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم برای وزارت بهداشت و آموزش پزشکی به مجلس شورای اسلامی معرفی شد، یک پزشک و سیاستمدار است که از ۳ اسفند ۱۳۹۷ تا ۱۰ مهر ۱۴۰۰ در اوج همهگیری کووید ۱۹ رئیس سازمان نظام پزشکی ایران بود.
به گزارش ایرنا ، ظفرقندی فوق تخصص جراحی عروق و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران است؛ وی اکنون دبیر کلی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران را بر عهده دارد.
ظفرقندی در شهر تهران متولد و بزرگ شده محله سرچشمه است. دوران ابتدایی تا دبیرستان را در مدرسه علوی به آموختن پرداخت و در سال تحصیلی ۱۳۵۴-۱۳۵۵ فارغالتحصیل شد. پس از آن به دبیرستان مفید رفت تا به امر معلمی بپردازد. وی همزمان با معلمی در سال ۱۳۵۵ در رشته پزشکی دانشگاه تهران قبول و ادامه تحصیل داد.
وی برای کمک به مصدومان جنگ به عنوان جراح داوطلب به جبهه جنگ ایران و عراق اعزام شد. پس از بازگشت از جنگ و اتمام دوره دستیاری جراحی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۶۸ به درجه استادیاری نائل و سپس در سال ۱۳۷۰ دوره فلوشیپ جراحی عروق و تروما را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز کرد، رشتهای که ثمره آن راهاندازی بخش جراحی عروق در سال ۱۳۷۴ در دانشگاه علوم پزشکی تهران شد.
ظفرقندی در سال ۱۳۷۴، موفق به راهاندازی مرکز تحقیقات تروما در بیمارستان سینا شد و در سال ۱۳۸۳ به درجه استاد تمامی دانشگاه نائل شد.
فعالیت های اجرایی وی به این شرح است:
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۷۶ – ۱۳۸۴
دبیر هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۷۶ – ۱۳۸۴
عضو هیات امنای مرکز ملی تحقیقات علوم پزشکی کشور ۱۳۷۸
عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی ۱۳۷۹ – ۱۳۸۳
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران (دو دوره) ۱۳۷۹ – ۱۳۸۳ / ۱۳۹۷ – ۱۴۰۰
عضو شورای عالی بیمه خدمات درمانی ۱۳۷۹
مدیر گروه جراحی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۹۲ – ۱۴۰۱
رئیس مرکز تحقیقات تروما و جراحی سینا ۱۳۹۲ تا کنون
رئیس شورای عالی نظام پزشکی ۱۳۹۶ – ۱۳۹۷
رئیس انجمن جراحی عروق ایران ۱۳۹۸ تا کنون
رئیس انجمن علمی ترومای ایران ۱۳۹۶ – ۱۴۰۰
منبع