به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ سید محمدرضا طالبی روز چهارشنبه در نشست با مستند سازان دفاع مقدس، اظهار کرد: بعد از به نتیجه نرسیدن جنگهای سخت و نیمه سخت، دشمن از طریق جنگهای نرم، فرهنگی و ترکیبی ما را مورد هجوم همه جانبه قرار داد.
وی افزود: با تلاش دشمن، اعتقادات جوانان و نوجوانان ما از طریق فضای مجازی مورد هجمه قرار گرفته است.
وی با اشاره به ویژگی های بارز جوانان در دوران دفاع مقدس و اوایل انقلاب، عنوان کرد: هر چه از دوران دفاع مقدس دورتر می شویم، با فرهنگ اصیل شهید و شهادت، مجاهدت، از خودگذشتگی، غیرت، اخلاق و اخلاص بیشتر فاصله میگیریم و این نگرانی وجود دارد که چند سال بعد نامی از اسطورههایی همچون آخوندیها، ناصریها، آهنیها، جابریها و کاوهها باقی نماند.
وی با تأکید بر اینکه جوانان ما در دوران دفاع مقدس با علم به اینکه مهمترین سرمایه زندگی و جان خود را در این راه از دست خواهد داد، به میدان آمدند، تصریح کرد: خیلی ها مرضانه در تلاشند که دفاع مقدس و آن مجاهدت ها را زیر سؤال ببرند لذا این تکلیف ماست که به هر شکل ممکن اثرات این فرهنگ شهید و شهادت را زنده نگهداریم.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ماندگاری و اثربخشی کارهای هنری، اظهار کرد: مستندسازی از زندگی شهدای انقلاب و دفاع مقدس، ماندگاری فرهنگ شهید و شهادت را به همراه دارد.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع، همه ما در این زمینه تکلیف داریم و هر کس باید در حد بضاعت خود به این موضوع ورود کند.
طالبی افزود: مهمترین معضل ما در زمینه تولید کارهای هنری فاخر، کمبود اعتبارات فرهنگی است .
این گروه مستند ساز قرار است زندگینامه شهید دیپلمات ناصر ناصری جازار را در قالب یک سریال و با پشتوانه پژوهشی غنی تهیه کند.
منبع