به گزارش خبرنگار ایرنا، ماموستا عبدالسلام امامی در خطبه نماز جمعه این هفته افزود: آمار شهدای مردم غزه از مرز ۴۰ هزار نفر شامل زنان، مردان و کودکان بی گناه بر اثر جنایات رژیم صهیونیستی گذشته است.
وی اضافه کرد: حمله موشکی در هنگام برگزاری نماز صبح به کتابخانه ای که محل استقرار مردم بی گناه بود، منجر به شهادت ۱۲۵ شهید دیگر شد که حتی جنازه های آنان نیز در این حملات پیدا نشده است.
امام جمعه مهاباد ضمن ابراز تاسف از عدم کوچکترین واکنش کشورهای اسلامی به جز چند کشور در قبال این حملات گفت: ذلت جهان اسلام نسبت به این جنایت و مظلومیت در طول تاریخ بی سابقه بوده است.
ماموستا بیان کرد: استکبار جهانی برای هرگونه دفاع و جنایت رژیم صهیونیستی مشروعیت قایل بوده و در مقابل دفاع مردان و زنان فلسطینی از خاک و جان خود را برنمی تابد.
وی با اشاره به شهادت ۲ فرزند دوقلوی فلسطینی در بدو تولد هم گفت: تولد در سرزمین های اشغالی مساوی با شهادت بوده و از پروردگار خواهان به پایان رسیدن این همه جنایت و شنیدن صدای مظلومیت مردم غزه هستیم.
امام جمعه مهاباد در ادامه با اشاره به گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به کشور افزود: آزادگان جنگ تحمیلی سال های متمادی عمر خود را در اسارت پشت سر گذاشته و تعدادی زیادی نیست در مدت اسارت خدا جان خود را در راه دفاع از وطن خود از دست دادند.
وی در ادامه از وضعیت راه های ارتباطی منطقه و افزایش آمار مرگ و میر گفت: تکمیل کریدور شمال غرب کشور و چهاربانده کردن محورهای مهاباد به ارومیه و مهاباد به میاندوآب تاثیر مستقیم در کاهش تصادفات دارد و هر روز شاهد کشته شدن تعدادی از شهروندان در مسیر محور برهان و بوکان به سقز هستیم.
وی ضمن تاکید بر اصلاح این محورها گفت: اعتبار لازم برای زیرسازی راه هایی که ماهانه بین ۱۰ تا ۱۵ کشته برجای میگذارد باید تامین شود.
ماموستا امامی در ادامه به اهمیت موضوع پرداخت زکات تاکید کرد و گفت: اثرات مثبت این فرضیه الهی در جامعه بی شمار بوده که علاوه بر رضایت اطرافیان و کاهش فقر موجبات آرامش روح و روان آدمی را نیز در پی دارد.
به گزارش ایرنا، نماز جمعه مهاباد در مسجد جامع این شهر که به «مزگهوت سوور»، مشهور است، اقامه میشود این مسجد یکی از قدیمیترین مسجد این شهرستان و از زیباترین آثار معماری دوره صفوی در شمالغرب کشور به شمار میرود که در سال ۱۳۴۸ با شمارهٔ ثبت ۸۸۲ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
مهاباد با ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.
منبع