شورای زکات راهبردهای کاربردی برای اجرای این فریضه دینی ارائه دهد

عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان امروز، 29 مرداد در نشست شورای زکات استان گفت: در حال حاضر ۲۴۰ هزار نفر از جمعیت استان در معرض آسیب و تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند که با هدفمند کردن زکات می‌توان بخشی از نیازها و مشکلات این قشر را مرتفع کرد.

وی افزود: شورای زکات به جای ارائه عدد و رقم با طرح مباحث کاربردی و کارساز در رابطه با انجام صحیح این فریضه الهی به شورای راهبردی تبدیل شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان با تأکید بر تلاش برای تشویق مردم به پرداخت زکات و اطلاع رسانی در رابطه با نحوه هزینه کرد آن، بیان کرد: شورای زکات به جای ارائه عدد و رقم با طرح مباحث کاربردی و کارساز در رابطه با انجام صحیح این فریضه الهی به شورای راهبردی تبدیل شود.

وی در پایان گفت: در جلسات شورای زکات می توان در زمینه فرهنگ سازی پرداخت زکات و تولید محتوا برای هزینه کرد آن برای فقرا و نیازمندان جامعه بحث و تبادل نظر کرد.

عبدالله رشیدی‌پور، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان نیز در ادامه این جلسه گفت: مشکلی که در زمینه جمع‌آوری زکات وجود دارد این است که مردم در شهرستان‌ها، بخش‌ها و روستاهای استان اعتقاد به پرداخت زکات بصورت متمرکز ندارند و با همان روش سنتی زکات پرداخت می‌کنند.

وی افزود: باید فرمانداران، بخشداران و دهیاران تدابیری بیندیشند که آمار گندم توزیع شده برای پرداخت زکات به ریال تبدیل شده و در آمار زکات آورده شود.

حجت‌الاسلام ایرانی، مسئول نهاد رهبری در جهاد کشاورزی استان کردستان در ادامه این نشست گفت: اطلاع رسانی لازم در مورد چگونگی هزینه کرد و اهمیت و ضرورت زکات صورت گیرد تا بتوان زمینه اجرای هرچه بهتر این فریضه الهی در جامعه را فراهم کرد.

وی با اشاره به اینکه زکات را نباید فقط محدود به گندم کرد بلکه این امر را باید دامنه‌دار دید، افزود: جهادکشاورزی در راستای اجرای این فریضه و اطلاع‌رسانی مردم اقدام به تهیه بنر یکدست در مراکز خرید و سیلوها، برگزاری همایش زکات، تبلیغ چهره به چهره، آمادگی دریافت زکات در ستاد سیفا کرده است.

نماینده نهاد رهبری در جهادکشاورزی استان با اشاره به اینکه در سال جاری تاکنون یک میلیون و ۱۲۵ هزار تن گندم  و 9 هزار کلزا از سطح اراضی استان برداشت شده است که نسبت به سال قبل رشد قابل توجهی داشته است، افزود: تمام کشاورزان استان را باید با ضرورت اجرای این فریضه دینی آشنا کرد تا پرداخت زکات تولیدات خود زمینه حمایت از اقشار ضعیف جامعه و کارهای عام‌المنفعه در جامعه بیشتر فراهم شود.

انتهای پیام


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

شماره جدید دوفصلنامه علمی «پژوهشنامه کلام» منتشر شد

به گزارش خبرنگار ایکنا، دوفصلنامه علمی «پژوهشنامه کلام» نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه خراسان، دارای رتبه …