رضا شیرینزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این تعداد چهار هزار و۶۰۳ زائر توسط ۱۶۲ دستگاه اتوبوس از اردبیل به سمت مرز ایلام و ۲ هزار و ۶۱۳ زائر نیز توسط ۸۱ دستگاه اتوبوس از مرز ایلام به سمت اردبیل جابجا شدهاند.
وی ادامه داد: برای ساماندهی، نظمبخشی و هماهنگی بازگشت زائران اربعین حسینی از مرزها به اردبیل علاوه بر استقرار امکانات، تجهیزات و خودرو ۲۰ نفر از همکاران راهداری در مرز مهران مستقر شده و بهصورت شبانهروزی به زائران ارائه خدمات میکنند.
وی با بیان اینکه طرح جابجایی زائران اربعین حسینی از ۱۶ مردادماه آغاز و تا ۱۶ شهریورماه ادامه خواهد داشت، اضافه کرد: ارائه خدمات بهتر به زائران اربعین حسینی هنگام بازگشت از کربلای معلی از جمله اهداف ایجاد نمایندگی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل در پایانه شهید حاج قاسم سلیمانی مرز مهران است.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل بیان کرد: ۲ هزار و ۲۲۰ راننده حرفهای با ۲۰۰ دستگاه اتوبوس در حال خدمت به زائران اربعین حسینی بوده و آنها را جابجا میکنند.
شیرینزاده با اشاره به همکاری ۶۰ شرکت مسافربری استان در اجرای این طرح ادامه داد: با اینکه مرز تمرچین، باشماق، خسروی و مرز مهران برای عبور زائران در نظر گرفته شده اما از زئران اربعین حسینی درخواست میشود برای راحتی خود از مرزهای خلوت از جمله تمرچین و خسروی که نسبت به سایر مسیرها مناسب هستند، استفاده کنند.
وی از زائران خواست قبل از سفر حتما در سامانه سماح ثبتنام کرده و بلیت اینترنتی رفت و برگشت خود را به صورت برنامهریزی شده از همان مسیری که برای تردد در نظر گرفتهاند، تهیه کنند.
وی با بیان اینکه جابجایی زائران اربعین سالار شهیدان بدون هیچ مشکلی در حال انجام است، گفت: نظارتها بر عملکرد شرکتهای مسافربری و ناوگانهای حمل و نقل عمومی تشدید شده و مردم و مسافران میتوانند هرگونه انتقادات، شکایات و گرانفروشی بلیتها را از طریق سامانه ۱۴۱ جهت رسیدگی به راهداری اطلاع دهند.
منبع