ارائه بیش از ۱.۸ میلیون خدمت به زائران اربعین

به گزارش ایرنا از جمعیت هلال احمر، در متن اطلاعیه‌ این جمعیت که روز پنجشنبه منتشر شد، آمده است: جمعیت هلال‌احمر به عنوان متولی اصلی ارائه خدمات امداد و نجات به زائران حسینی در جاده‌های داخلی کشور و تنها متولی ارائه خدمات سلامت و امدادی به زائران در ایام اربعین حسینی در عراق، عملیات اربعین خود را از تاریخ ۱۶ مردادماه آغاز کرده و تا امروز اول شهریورماه، در داخل کشور به ٢١ هزار و ۶٣۶ زائر، خدمات امدادی ارائه کرده است که از این تعداد، ۶٨٨٩ نفر خدمات اسکان اضطراری و ١٣ هزار و ۶٧١ نفر خدمات سلامت و درمان در محل دریافت کردند و ۸۰۹ نفر نیز به مراکز درمانی انتقال داده شدند.

ارائه بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار خدمت در عراق

براساس این اطلاعیه، همچنین تا امروز یک میلیون و ٨۶٩ هزار و ۴٣٨ مورد خدمات داوطلبانه درمانی و سلامت در عراق به زائران ارائه شده که شامل ویزیت زائران بیمار، خدمات پاراکلینیک، انتقال بیماران به مراکز درمانی، نسخ دارویی و مراقبت از سلامت زائران بوده است. در مجموع در داخل کشور و خاک عراق، یک میلیون و ٨٩١ هزار و ٧۴ خدمت به زائران ارائه شده است.

بیشترین علت مراجعه زائران به مراکز درمانی هلال‌احمر، مشکلات گوارشی ناشی از گرما، گرمازدگی، تاول پا و ضعف و خستگی عضلانی بوده است‌.

این اطلاعیه می‌افزاید: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر بیماری واگیردار در بین زائران دریافت نشده است اما با توجه به گرمای شدید هوا در عتبات عالیات، بیشترین علت مراجعه زائران به مراکز درمانی هلال‌احمر، مشکلات گوارشی ناشی از گرما، گرمازدگی، تاول پا و ضعف و خستگی عضلانی بوده است‌.

در اطلاعیه هلال احمر به زائران اربعین حسینی توصیه شده است با توجه به تشدید ناراحتی‌های قلبی در گرمای شدید، افرادی که دارای بیماری‌های قلبی هستند، قبل از سفر به عتبات عالیات و حضور در مراسم پیاده‌روی اربعین با پزشک متخصص خود مشورت کنند. افرادی که دارای مشکلات اسکلتی و حرکتی هستند نیز از حمل وسایل غیر ضروری و یا کوله پشتی غیر استاندارد و سنگین در طول مسیر پیاده روی خودداری کنند.

در این اطلاعیه آمده است: زائران در صورت بروز مشکل گرمازدگی و یا سایر علائم بیماری‌ها می‌توانند به مراکز درمانی هلال‌احمر در نجف، طریق‌الحسین(ع) و کربلا مراجعه کنند.

حضور ۲ هزار متخصص داوطلب در مسیر پیاده روی نجف تا کربلا

هلال احمر یادآور شد: در حال حاضر ۲ هزار داوطلب دارای تخصص پزشکی و درمانی در قالب طرح طبیب دوار در مسیر پیاده روی نجف تا کربلا در حال خدمت به زائران هستند و ۶ هزار نفر کادر درمانی و امدادی داوطلب نیز با تمام دارو، تجهیزات و خودروهای آمبولانس و نجات مورد نیاز در عراق در حال خدمت به زائران هستند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

سه هزار کلاس درس به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان اضافه می‌شود

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا کاظمی روز جمعه در «نشست بررسی مسائل جنوب سیستان و …