بروز صدمات دیسکی در ورزش صبحگاهی/فیزیوتراپی خط مقدم درمان

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، اسماعیل ابراهیمی روز سه شنبه در یک نشست خبری که در محل انجمن برگزار شد، افزود: هنگام غروب نیز عضلات خسته است و ۸۰ درصد پارگی رباط ها در صبح و غروب وجود دارد، باید نیم ساعت آهسته راه بروید چون دیسک به میزان ۵۴ درصد کاهش می یابد .

وی با هشدار به اینکه دانش آموزان در معرض خطر ابتلا به دیسک هستند، گفت: دانش آموزان به دلیل استفاده زیاد از موبایل به مدت‌ طولانی سرشان پایین بوده و ستوان فقرات آنها دیسک پیدا می کند.

ابراهیمی ادامه داد: همچنین مهمترین علت محرومیت‌های شغلی که ۸۰ درصد افراد به گونه‌های مختلف درگیر آن هستند، اختلالات اسکلتی عضلانی است و در اینجاست که فیزیوتراپی و اقدامات پیشگیرانه آن قبل از رسیدن به مرحله ناتوانی معنای بهتری پیدا می‌کند.

۴۴ درصد زنان مشکلات کف لگن دارند

وی تصریح کرد: ۴۴ درصد زنان مشکلات کف لگن دارند، در کنترل ادرار، و مسایل جنسی دچار مشکل هستند، و باعث می شود بیماریهای دیگر مانند کمردرد بروز یابند و درمان آن بسیار سخت است.

ابراهیمی تاکید کرد: درمان کف لگن باید توسط فیزیوتراپیست با همکاری متخصصان گوارش، زنان، اورولوژیست و روانپزشک انجام شود.

به گفته وی، جا انداختن عضلات به شکل سنتی باید توسط افراد حرفه ای و متخصص فیزیوتراپی انجام شود و افراد فریب تبلیغات شبکه های اجتماعی را نخورند زیرا آسیب های زیادی به بیماران وارد می شود.

ابراهیمی تاکید کرد: ایران بعد از آمریکا دومین کشوری است که مدرک دکتری حرفه ای فیزیوتراپی را راه اندازی کرده و برای نخستین بار ۶ دانشگاه دانشجویان دکتری حرفه ای پذیرفته می شوند.

فیزیوتراپی خط مقدم درمان در کشور

ایرج عبداللهی رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران نیز گفت: فیزیوتراپی در خط مقدم درمان قرار دارد زیرا با توجه به روند افزایش سالمندی در کشور نیاز و دسترسی به خدمات توانبخشی نیز بیشتر می شود

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت فیزیوتراپی و تبلیغات گسترده در فضای مجازی ، از هموطنان درخواست می شود هنگام مراجعه فیزیوتراپیست از سازمان نظام پزشکی مشخصات فرد مربوطه را استعلام کنند.

وی تاکید کرد: افراد می توانند وارد سایت نظام پزشکی شده و نام فیزیوتراپیست را جستجو کنند و البته این افراد باید کارت عضویت انجمن فیزیوتراپی را نیز داشته باشند.

۸۰ درصد مردم در طول عمر به کمردرد مبتلا می شوند

پرهام پارسانژاد فیزیوتراپیست نیز در این زمینه گفت: ۸۰ درصد مردم در طول عمر به کمردرد مبتلا می شوند که ۲۰ درصد از آنها مزمن می شود .

وی افزود : ۹۵ درصد کمردردها برای درمان نیازی به جراحی ندارند و با اقدامات غیرجراحی درمان می شوند .

پارسانژاد ادامه داد: مشکلات عضلانی اسکلتی می تواند هزینه های سنگینی را بر دوش فرد بیمار، خانواده او و نظام سلامت جامعه تحمیل کند درحالی که اگر نظام سلامت کشور به ویژه ها بیمه ها توجه بیشتری به رشته فیزیوتراپی داشته باشند، این موضوع می تواند به کاهش این هزینه ها کمک قابل توجهی کند.

وی با تاکید بر اینکه ورود افراد غیر حرفه ای به بحث فیزیوتراپی در منازل ممنوع است، گفت: بیماران حتما کارت عضویت فیزیوتراپیست ها را قبل از ورود به منزل رویت کنند.

محمد رضا پور احمدی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز گفت: قولنج شکاندن و درمان مفصل به شکل سنتی ممنوع است، درمان جا انداختن مفصل در حوزه های طب فیزیکی و توانبخشی منوط گذراندن دوره های آموزشی بوده و متاسفانه این موضوع توسط افراد غیر حرفه ای در فضای مجازی باب شده است که خطرناک است.

وی ادامه داد: ماساژور تراپی با اصلاح قولنج شکستن نیز درست نیست و باعث پارگی عضلات می شود.

چهاردهمین کنگره بین المللی و سی و پنجمین کنگره سالیانه انجمن فیزیوتراپی ایران چهار تا ۶ مهرماه در هتل المپیک برگزار می شود.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

وزیر آموزش و پرورش: حداقل ۱۰۰ هزار کتابخانه کلاسی در مدارس نیاز است

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا کاظمی روز شنبه در آیین رونمایی از چهار هزار کتابخانه …