صلاح محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع ۴۲ واحد اقامتگاه بوم گردی در آذربایجان غربی، ۱۱ اقامتگاه فعال مربوط به شهرستان سردشت بوده که موجب اشتغال زایی بیش از ۱۵ نفر به صورت مستقیم شده است.
وی اضافه کرد: هر اقامتگاه به طور میانگین دارای چهار سوئیت بوده و در مجموع ظرفیت اقامتگاه بوم گردی این شهرستان دارای ۳۸ سوئیت است.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سردشت بیان کرد: به مناسبت هفته دولت نیز روز گذشته یک اقامتگاه با اشتغال تعهد شده برای سه نفر، در ۶ سوئیت جداگانه و هر سوئیت ۲ اتاق، با ۳۰ میلیارد ریال آورده شخصی و دریافت ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات از سوی صندوق کارآفرینی امید به بهره برداری رسید.
محمدی با بیان اینکه هر واحد بوم گردی ضمن ایجاد اشتغال، منبع خوبی برای تامین درآمد پایدار برای خانوادهها و حتی اهالی روستاست، ادامه داد: وجود یک اقامتگاه بومگردی فرصت مناسبی است تا گردشگران ضمن گردشگری در هر منطقه و بازدید از جاذبههای توریستی، حس زیستن به سبک سنتی را نیز تجربه کنند.
وی اظهار کرد: بومگردی فقط به وجود یک اقامتگاه و خانه بومگردی و اقامت در آن خلاصه نمیشود، بلکه زندگی باید در آن واحد بومگردی جریان داشته باشد، به گونهای که وقتی گردشگر به یک مکان سفر میکند، باید با زندگی اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، هنری، صنایع دستی و خوراک آن منطقه آشنا شود.
به گزارش ایرنا، سردشت با قرار گرفتن در اقلیمی خاص دارای طبیعتی متنوع و شگفت انگیز است که از کوه تا دشت و جنگل تا دریاچه و رودخانه را در خود جای داده و قابلیت پذیرش مسافر در هر چهار فصل سال را دارد به طوری که ظرفیتی کم نظیر برای گردشگران را در این شهرستان مرزی فراهم کرده است.
دریاچه سد و رودخانه زاب و حاشیههای اطراف آنها، آبشار شلماش، آبشار رزگه و چکو، چشمه آب معدنی گراوان، گردنه زمزیران، دشت وزینه، تفرجگاههای خدر آباد، دره گرژال، بیوران و باساوه، زوران و باژار تنها بخشی از زیباییهای بیپایان این شهرستان است.
در سردشت ۲۸ هزار و ۹۴ هکتار اراضی کشاورزی وجود دارد که ۹ هزار و ۷۷۸ هکتار آبی و ۱۸ هزار و ۳۱۶ هکتار به صورت دیم است؛ سالانه ۱۲۲ هزار تن انواع محصولات دامی، آبزی، زراعی و باغی در سردشت تولید میشود.
منبع