به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان اردبیل حامد رضایی روز پنجشنبه در نشست تخصصی و هم اندیشی کارشناسان اورژانس اجتماعی اظهار کرد: اورژانس اجتماعی از خدمات مهم بهزیستی است که نشان از خدمت صادقانه، خالصانه و بی منت دارد و اثرات تلاشهای کارکنان آن مشهود و ملموس است.
وی ادامه داد: همکاران اورژانس اجتماعی در قالب شهروند خبرنگار، یاریگر، اطلاع یاب و اطلاع رسان اهداف، برنامه ها و سیاستهای سازمان بهزیستی برای کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی تلاش میکنند و با فعالیت میدانی خود در صدد تبلیغ، آگاهسازی خانواده ها هستند.
آموزش و معرفی خدمات اورژانس اجتماعی در ۵۳۱ روستا
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان اردبیل هم در این برنامه گفت: فعالیتهای اورژانس اجتماعی به همت سازمان بهزیستی کشور در سال ۱۳۷۸ بصورت پایلوت در دو استان آغاز شد و به تبع آن در استان اردبیل هم در ۶ شهرستان فعالیت خود را با امکانات کاملاً محدود شروع کرد.
خسرو امیدوار به بحث روستاگردی مددکاران و متخصصین بهزیستی اشاره کرد و گفت: این اقدام در قالب طرح پیشنهادی و ابتکارانه بود که تاکنون به بیش از ۵۳۱ روستای استان مراجعه حضوری و آموزشها و خدمات لازم ارئه شده است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل نیز در این نشست گفت: اورژانس اجتماعی مهمترین رکن در بحث آسیبهای اجتماعی محسوب میشود و همکارانی که مخلصانه در راه کنترل آسیبهای اجتماعی خصوصاً اورژانس اجتماعی گام می نهند به عنوان چتری حمایتگر در خدمت مردم بوده و در قالب مشاور، مددکار، امداد رسان، پشتیبان از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.
رضوان باقلاچی افزود: معرفی خدمات و فعالیتهای اورژانس اجتماعی در شهر و جمع خانواده ها افزایش یافته و این اطلاع رسانی ها از پیامدها و خطرات آسیبهای می کاهد.
در پایان این نشست از نیروهای اورژانس اجتماعی بهزیستی اردبیل با اهدای لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.
به گزارش ایرنا و بر اساس اعلام اداره کل بهزیستی استان اردبیل، شمار پروندههای افراد یا خانوارهای زیرپوشش این اداره کل ۴۰ هزار و ۱۵۸ فقره است و ۲۶ هزار و ۱۹۰ نفر از این تعداد، مستمریبگیر هستند و بقیه خدمات غیرمستمری دریافت میکنند.
استان اردبیل با بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است.
منبع