[ad_1]
سرهنگ ” رسول جلیلیان” روز شنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کلاهبردان سایبری با سوء استفاده از مناسبت های مختلف با مهندسی اجتماعی اقدام به تبلیغات گسترده در زمینه موضوعاتی مانند پرداخت یارانه ، وام کم بهره، سهام عدالت و از این قبیل کرده و از کاربران کلاهبرداری می کنند.
وی گفت: این کلاهبرداران با ارسال پیامکهای جعلی تحت عناوین مختلف، سعی در تشویق افراد به کلیک نمودن روی لینک ارسالی کرده و سپس هدایت به درگاه بانکی جعلی می کنند.
جلیلیان بیان کرد: کاربران بدون آگاهی وارد لینک های آلوده شده درحالی که یک بدافزار است و مجرمان سایبری با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را به سرقت و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنها اقدام میکنند.
وی افزود: کاربران به هیچ عنوان فریب کلاهبرداران سایبری که با ترفند های مختلف با افراد تماس تلفنی و اینترنتی از سرشماره های شخصی می گیرند را نخورند و از در اختیار قرار دادن اطلاعات شخصی و رمزهای دریافتی از طریق خطوط همراه خود به دیگران خودداری نمایند.
وی اظهار کرد: پیامک های سازمانی و رسمی از سرشماره های معتبر ارسال می شوند و کاربران به هیچ عنوان به لینک هایی که از طریق سرشماره های ناشناس و شخصی ارسال شده مراجعه نکنند.
جلیلیان افزود : مرکز فوریت های سایبری به صورت شبانه روزی فعال است و شکایات مردمی در خصوص جرایم فضای مجازی در کمترین زمان ممکن رسیدگی می شود.
وی اضافه کرد: چنانچه کاربران با مشکلاتی درخصوص فضای مجازی روبرو شوند، کارشناسان پلیس فتا به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی هستند.
وی سایت پلیس فتا را مرجع کامل آخرین اطلاعات و تهدیدات سایبری معرفی کرد و از خانواده ها و عموم مردم خواست که برای پیشگیری و مقابله با هرگونه جرایم سایبری به مطالعه توصیه های این سایت بپردازند.
رییس پلیس فتا البرز تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند.
منبع