شرکت‌های تعاونی چهارمحال و بختیاری برای دریافت تسهیلات تبصره ۱۸ در اولویت هستند


محسن مولوی روز سه‌شنبه به‌مناسبت هفته تعاون در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: یک خط ‌اعتباری خاص بخش تعاون برای تامین منابع مالی مورد نیاز شرکت‌های تعاونی استان با ۹۷۰ میلیارد ریال اعتبار موجود است.

وی گفت: هم‌اکنون ۳۶ هزار نفر از مردم مناطق مختلف این استان در شرکت‌های تعاونی عضویت دارند.

به گفته وی، هم‌اینک سه‌هزار و ۵۰۰ شرکت تعاونی این استان در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعت و خدمات فعالیت دارد.

وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های تعاونی با عملکرد قابل قبول در چهارمحال و بختیاری افزود:‌ این شرکت‌های تعاونی در جهش تولید و رونق نظام اقتصادی کشور و استان فعالیت قابل‌توجهی دارند.

مولوی به دانش‌بنیان بودن برخی شرکت‌های تعاونی چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد:‌ برخی این شرکت‌های تعاونی محصولات تولیدی خود را مانند بذر سیب‌زمینی، کیت‌های آزمایشگاهی، دامپروری، شیلات و پمپ‌های صنایع و کارگاهی برای نخستین بار تولید و عرضه کرده‌اند.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای دانش‌آموختگان دانشگاهی و قشرهای کم‌درآمد جامعه در حوزه تعاونی‌ها یادآور شد: از مجموع شرکت‌های تعاونی فعال در چهارمحال و بختیاری ۸۰ شرکت با عضویت ۸۰۰ نفر مختص بانوان استان است که به اقتصاد این استان کمک می‌کنند.

مولوی به لزوم تزریق منابع مالی و تسهیلاتی به شرکت‌های تعاونی نیمه‌فعال با هدف فعال شدن این تعاونی‌ها اشاره و تاکید کرد: قرار است برای فعال شدن یک شرکت تعاونی تولید برق آبی ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت تا این واحد پس از ۶ ماه با ظرفیت چهار مگاوات راه‌اندازی شود.

وی با اشاره به حمایت جدی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از طرح‌های دانش‌بنیان افزود: از مردم استان درخواست می‌شود تا شرکت‌های تعاونی با عضویت اقوام، بستگاه و خویشاوندان را تشیکیل دهند و در حوزه اقتصادی فعالیت کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: براساس اسناد بالادستی بخش تعاون، تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف به همکاری با این حوزه هستند تا ۲۵ درصد سهم ناخالص ملی از سوی تعاونی‌ها باشد.

وی یادآور شد: همچنین تمامی دستگاه‌های اجرایی براساس قانون موظفند ۱۵ درصد تسهیلات ابلاغی خود را به بخش تعاون اختصاص دهند و پرداخت کنند.

مولوی با اشاره به لزوم راه‌اندازی شورای توسعه بخش تعاون اظهار داشت: این شورا همزمان با هفته تعاون سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود که نخستین مورد آن امروز دوشنبه در شهرستان اردل راه‌اندازی شد.

وی گفت: با راه‌اندازی شورای توسعه بخش تعاون در شهرسان‌های ۱۲ گانه استان مشکلات تعاونی‌ها شناسایی و راهکارهای قانونی رفع این مشکلات ارائه می‌شود.

مدیرکل تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی استان تاکید کرد: تعاون دومین بخش اقتصادی کشور است که در کنار بخش‌های دولتی و خصوصی فعالیت اقتصادی دارد.

وی افزود: حضور مردم در فعالیت‌های اقتصادی از مهم‌ترین مزیت‌‎های بخش تعاون به‌شمار می‌رود.

مولوی به نام‌گذاری سال‌جاری از سوی رهبر معظم اقنلاب اسلامی به‌نام “جهش تولید با مشارکت مردم” اشاره و تصریح کرد: بخش تعاون به تحقق حوزه اقتصاد و اهداف شعار سال از طریق مشارکت مردم کمک می‌کند.

وی یادآور شد: در همین راستا مردم شهرها و روستاها می‌توانند با جمع‌آوری و تجمیع منابع خُرد، بهره‌مندی از تسهیلات بانکی، استفاده از منابع دولتی، ارتقای دانش و تقویت فعالی‌های گروهی می‌توانند اقدامات بزرگ و مُؤثری انجام دهند.

به گزارش ایرنا، همزمان با هفته تعاون سال‌جاری از ۱۶ تا ۲۲ شهریورماه جاری ۱۹ شرکت تعاونی با اشتغال‌زایی افزون‌بر ۱۰۰ نفر در چهارمحال و بختیاری بهره‌برداری می‌شود.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

امام جمعه شهرکرد: تاریخ ایران تا ابد به وجود مادران و همسران شهدا افتخار می‌کند

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن فاطمی روز یکشنبه در آیین تجلیل …