آثار ۲۲ داستان‌نویس اردبیلی به مرحله کشوری “اقلیم قلم” ارسال شد


کریم عظیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از بین ۸۵ شرکت کننده در این دوره ۶۵ نفر داستان ارائه کردند و از این تعداد ۲۲ داستان نویس اردبیلی که عضو کارگاه رمان و داستان اردبیل هستند پس از شرکت در دوره آموزشی اقلیم قلم، اثر خود را برای ارزیابی و رقابت جهت راهیابی به دوره کشوری اقلیم قلم ارسال کردند.

وی ادامه داد: کارگاه داستان و رمان اردبیل روزهای یکشنبه هر هفته در سالن شهدای هنرمند اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل با حضور اساتید و صاحب نظران ادبیات برگزار می‌شود.

عظیمی از هنرجویان این کارگاه خواست برای راهیابی به مرحله کشوری دوره آموزشی اقلیم قلم، یک اثر با محوریت ویژگی‌های اقلیمی نوشته و به خانه کتاب و ادبیات ایران ارسال کنند.

مسئول کارگاه رمان و داستان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل ادامه داد: دوره کشوری اقلیم قلم بهمن ماه سال جاری همزمان با هفدهمین دوره رخداد جایزه ادبی جلال برگزار خواهد شد و جایزه ادبی جلال آل احمد، یک جایزه ادبی دولتی است که به منظور معرفی آثار برگزیده ادبیات داستانی در ایران پایه‌گذاری شده‌است.

عظیمی گفت: هم اکنون ۵۰ نفر از علاقه‌مندان به داستان و رمان نویسی در کارگاه آموزش رمان و داستان شرکت می‌کنند و این کارگاه به دنبال برگزاری دومین دوره آموزش منطقه‌ای اقلیم قلم با حضور صاحب قلم‌ها و نویسندگانی از استان‌های آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، کردستان، زنجان، البرز، قزوین و گیلان به میزبانی اردبیل در تیرماه شکل گرفته است.

کارشناس شعر و ادبیات و مسئول کارگاه رمان و داستان نویسی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل ادامه داد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از این کارگاه پشتیبانی می‌کند و تولیدات این کارگاه در قالب رمان و مجموعه داستان کوتاه چاپ و منتشر و به نویسندگان، بر اساس ارزیابی‌ها حق تالیف پرداخت خواهد شد.

او اضافه کرد: شرکت‌کنندگان در کارگاه رمان و داستان نویسی در پایان دوره‌ها گواهینامه مهارت دریافت خواهند کرد و شرکت در این دوره‌های آموزشی برای علاقه‌مندان آزاد است و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

عظیمی تصریح کرد: داستان‌نویسان بزرگ و ملی در این استان درخشیده‌اند که بزرگانی همچون غفارزادگان، بایرامی، محسنی، الهام سیدحسینی، حسین قربان‌زاده، ساناز حاج محمدحسینی، صالح عطایی و محمود مهدوی از جمله آنهاست.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است و هنرمندان، نویسندگان و فعالان فرهنگی و ادبی در قالب انجمن‌ها، موسسات و تشکل‌های متعدد در مرکز و شهرستان‌های استان فعالیت می‌کنند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

تونل حیران بازگشایی شد – ایرنا

آیدین هاشمی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با اعلام این خبر اظهار …