مسعود نیکبخت روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: احداث پارک محیطی، هدایت آب های سطحی جوی و جدول، احداث حفاظ بتنی در دیواره های مسیل جوادیه و اصلاح هندسی محله محدثی از طرح های مصوب این حوزه است.
وی افزود: تجهیز زمین بازی در منطقه شیرعلی پارک الهیه، پیاده روسازی ملکش و احداث خیابان شهید رجایی از دیگر طرح های مصوب بازآفرینی برای شهر بجنورد محسوب می شود.
معاونت عمرانی شهرداری بجنورد اضافه کرد: هفت طرح بازآفرینی شهری امسال برای این شهر مصوب شده که عملیات اجرایی چهار طرح از ابتدای امسال آغاز شده و تا پایان آذرماه به اتمام خواهد رسید.
وی ادامه داد: پیشرفت فیزیکی طرح ها ۷۰ تا ۱۵ درصد است و با تزریق به موقع اعتبارات به سرانجام می رسد تا شاهد چهره نو در این محلات باشیم.
نیکبخت تاکید کرد: همچنین برنامههای تشویقی برای بازآفرینی در نظر گرفته شد که این برنامهها به دنبال تسهیلگری و مشوق بخش خصوصی برای همراهی با این سیاست دولت است.
وی بیان کرد: اقدامات بازآفرینی شهری باید باعث استحکام بنای زندگی شهروندان، ارتقای کیفیت خدمات رسانی به شهروندان در حوزه زیربنایی و ارتقای کیفیت محل سکونت و مسکن پایدار شهروندان شود.
معاونت عمرانی شهرداری بجنورد خاطرنشان کرد: بازآفرینی شهری یک سیاست اجرایی جامع برای ارتقای کیفیت زیست و زندگی شهروندان است و باید همه اقدامات قابل اجرا منجر به ارتقای کیفیت زندگی شود و مردم از زندگی در بافتی که در آن زندگی می کنند، لذت ببرند.
شهر بجنورد، مرکز خراسان شمالی ۲۳۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۳۰ درصد شهروندان در سکونتگاه های غیررسمی و یا همان نقاط حاشیه ای زندگی می کنند.
در این شهر بیش از ۷۰ هزار نفر از شهروندان در ۲۶ محله سکونتگاه غیررسمی ساکن هستند که کمترین سهم رفاه شهری را دارند.
وسعت سکونتگاه های غیررسمی بجنورد حدود ۵۲۴ هکتار است که حدود ۱۶ درصد از مساحت این شهر را به خود اختصاص داده است.
منبع